Összefogásra szavazott: Jó, okos, szép. Nem összefogásra szavazott: Gonosz, buta, csúnya. Így van?
Nincs így egyáltalán és amúgyis nem mindegy már?Úgyis marad a bandád nyugodj bele kapsz krumplit na meg csok-ot is :DDD
Maradnak míg ennyi birka van köztük te is:) Nem értem az ilyen témájú kérdéseket mivel úgy is 4 év múlva is a pörköltszaftos armani nyer.
Teljesen mindegy ki szavazott az összefosásra meg ki nem mert még a Holdról is látszik mennyire sötét a magyar.Nem szavaztam az összefosásra egyébként tehát nem vagyok libbant se krumplis,képzeld el ilyen is létezik:) 11-es igen szinoníma lett és meg lehet köszönni a csok-nak meg a többi xarnak.Majd megszűnik ha be lesz az abortusz törvény mert rá lesznek kényszerítve a szülésre vagy el kell menjenek máshova megcsináltatni ha nem szegények mert akkor marad a szülés csok nélkül.2024 végéig még lehet csok-olni,aztán már kérdéses úgyhogy aki most akar az vágjon bele időben:)
#14 Hát igen, tökéletesen igazolták, amit az 5-ös (természetesen lepontozott) válaszomban írtam.
Semlegesként (mihazánkosként) mondom, hogy a libbantak többsége még a fideszeseknél is elvakultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!