Magyarországon bántalmazzák a melegeket?
#11 Nagyon adlak!
Alapjáraton nekem nem lenne semmi bajom a melegekkel. Volt meleg haverem is.
Nem volna velük bajom, ha élnék ők is a rendes kis életüket mint a heterok!
Miért gondolják azt magukról a b>zik, hogy ők nagyobb megbecsülést érdemelnek mint a heterok? Mivel vannak ők a heterok fölött? Miért vonulnak fel?
A heteroknak sincsen egy parádé ahol felvonulnak! Mi sem büszkélkedünk azzal, hogy "na mivan te, én heteró vagyok" mint a melegek!
A legeslegkedvencebbem az aki, csak a trend miatt homoszexuális, transszexuális, pánlaptophardverairportszexuális. Valójában fiú és heteró, de a trend miatt ő meleg és dicsekszik vele, flexel vele! Vagy lányoknál
" Ha mégegyszer átver egy fiú lezbi leszek" ez, hogy megy? Lányok válaszoljátok már meg nekem? Ez nálatok olyan, mint a fiúknál hogy ma milyen gatyát vegyek fel? Minden nap változtassátok?
Úgy tudom ez az emberrel születik, ilyen és nem tudja eldönteni mi akar lenni. De ez 2023 itt már ilyet is lehet?
Az ilyen kamu b>zikat, naponta változó szexuális irányultságúakat földbe taposnám, és velem együtt sok sok honfitársam is!
Kedves kérdező, sajnos nem!
Miért van az, hogy a heterokat nem verik meg a szexuális irányultságuk miatt? Azért mert nem csinál belőle egy felvonulást. Ha a melegek is élnének csendben mint mindenki és nem felvonulgatnának stb ők sem kapnának annyi kövezést!
Ameddig nem csitulnak, addig ízig-vérig homofób leszek! Sajnálom!
Sokszor feljön, hogy jaj de nem tehetnek róla! Mint fentebb írtam vannak olyan melegek akik 1 nap alatt változtak át, vagy hirtelen felindulásból vedlett át xdd.
De tehetnek róla, van is egy jó kezelési módszerem, ami régen is bevált!
Isten ments, hogy nácinak vagy kommunistának állítsatok be, de a Sztálin vagy a Hitler korszakban miért nem vonultak fel? Miért nem dicsekedtek ennyire ezzel? Vagy Oroszországban miért nem vonulgatnak fel? Vagy az Egyesült Arab Emírségekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!