Az origo eddig is ilyen vállalhatatlan volt?
Figyelt kérdés
Nem szoktam olvasni, de néha megnyitom elolvasni a szalagcímeket. Most is épp lehozták vagy hatszor, hogy Ukrajna hamarosan elveszíti a háborút. De ezt már nem először látom, az egyik rendkívüli hír többnyire erről szól. Ennyire oroszpártiak lennének, vagy csak ezzel hülyítik az embereket?2023. jan. 10. 15:09
11/17 anonim válasza:
Legvállalhatatlanabb magyar hírportál.
13/17 anonim válasza:
Elképesztő igénytelen weboldal. Beszédes, hogy a legtöbb mocskolódó cikk szerzője beazonosíthatatlan.
14/17 anonim válasza:
2010 fele még liberálisnak is volt nevezhető.
15/17 anonim válasza:
14, soha nem volt liberális lap, ne nyomd a retardált kormányokádékot.
Nektek fideszkomcsiknak minden liberális ami ki meri mondani szar az ország vezetése. 2010 előtt független volt, nem liberális, nem fasiszta, nem baloldali. FÜGGETLEN!
16/17 anonim válasza:
Én sose szavaztam a Fideszre. Aki már kimondja a szót, hogy liberális, akkor az már rögtön fideszesnek számít?
17/17 anonim válasza:
Az origo maga a megtestesült pusztulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!