Igen. Egyedül a meggyilkolásukat nem tudta elfogadni, illetve a teljes vagyonelkobzást (ezt valószínűleg túlságosan is kommunista dolognak tartotta.) Klessheimben, amikor Hitler felelősségre vonta, amiért még nem rendezte a zsidó kérdést akkor kb. azt mondta, hogy mindent megtett, ami a civilizált világban megengedhető a visszaszorításukra, de agyon nem verheti őket.
2023. jan. 10. 15:37
2/16 anonim válasza:
Igen, ő maga mondta, hogy világéletében antiszemita volt. Az első világháború után méginkább az lett, mert úgy gondolta, a zsidók tehetnek Trianonról, majd az 1930-as évek gazdasági világválságáról is.
2023. jan. 10. 15:38
3/16 anonim válasza:
Nem árt tudni, hogy Churchill is antiszemita volt. Tehát úgy látszik, a zsidók hajlamosak bizonyos viselkedésre, tevékenységekre, amiért nem kedvelik őket. Persze a megoldás nem a kiirtás, de nem is szabad hagyni őket garázdálkodni.
2023. jan. 10. 15:49
4/16 anonim válasza:
@3 A másik levonható következtetés, hogy Horthy és Churchill is a történelem szemétdobjára való rongyember, én inkább erre szavaznék.
2023. jan. 10. 15:51
5/16 anonim válasza:
#4: Vicces, hogy ezt mondod Churchillről, akinek köszönheted, hogy Hitlert megállították. Lehet, inkább át kéne gondolni, hogy igazuk lehetett.
2023. jan. 10. 15:52
6/16 anonim válasza:
#3 A jobboldal szerint a magyarokat is mindig utálta mindenki. Ezekszerint minket is jogosan?
2023. jan. 10. 15:53
7/16 anonim válasza:
#6: Nem tudom. Ki utált minket? Nekem semmi bajom, ha utálnak minket, amíg nem akarnak kiirtani. Érdekes, a zsidókról nem lehet rosszat mondani, miközben a politikában, üzleti életben, médiában erősen felülreprezentáltak pl. Amerikában, és sok szar dolgot köszönhetünk nekik.
2023. jan. 10. 15:55
8/16 anonim válasza:
"He called Jews sober, industrious and law-abiding and praised their readiness to fight and die for the country they lived in.
But he added: “Yet there are times when one feels instinctively that all this is only another manifestation of the difference, the separateness of the Jew.”
Echoing modern-day debates about multi-culturalism in Britain, Churchill criticized what he called the “aloofness” of Jewish people from wider society and urged them to make the effort to integrate."
Magyarán nem tetszett neki, hogy nem asszimilálódtak eléggé. Ez mondjuk egy konzervatív politikustól nem meglepő. Ellenben nincs benne nyoma azoknak a konteós baromságoknak, hogy az egész világot a zsidók irányítják a háttérből, mint amiket a nácik és Toroczkai szokott mondani.
2023. jan. 10. 15:55
9/16 anonim válasza:
#7 "Nem tudom. Ki utált minket?" Jelenleg az egész nyugati világ. Tudod, a mocskos libshi nyugat. Lehet jogosan.
2023. jan. 10. 15:57
10/16 anonim válasza:
#9: Szerintem nem utálnak minket, legfeljebb az agymosottak, akik a libsi média hazugságait hallják rólunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!