Hogyan reagálnának az incelek, ha bevezetnék a szingliadót?
"#16 "a nők nagy része csak a pénzre összpontosít" - a férfiak nagy része meg a fiatalságra és a szépségre, de a felszínesség valamiért csak a nőknek van felróva mindig."
A fiatalság sok pasinak nem feltétlen kell. Nekem jobban bejönnek a milfes nők, mint egy fiatal csajszi, legalábbis általánosságban így van ez. Szóval egy 35-40 es szexi milf sokszor szexibb, mint egy 20 éves fiatal.
24F
21, most mindneki álljon sorba aki nem felel meg egy sztereotípiának?
Mert ha egy nő mondja, hogy neki nem kell a pénz, azt úgyse hiszitek el.
Pont ugyanúgy vannak nem anyagias nők ahogy férfinak sem kell feltétlen a csinos-cuki-hamvas lány. nyilvánvalóan mindkét állítás meredek általánosítás. De ha az egiyket elfogadjuk, akkor szükségszerűen a másikat is el kell, különben kettős mérc emiatt értelmetlenné válik az egész beszélgetés.
"Mert ha egy nő mondja, hogy neki nem kell a pénz, azt úgyse hiszitek el."
Hoppá, hoppá Mi ez a többes szám kedvesem? Tudod a többi gyakoris pasi az nem én vagyok. Én teljességgel tudom, hogy sok nő nem a pénzre hajt, de te mégis megbélyegzel engem. Akkor miért is skatulyáztál be engem? Ez nekem nagyon rosszul esik, ráadásul ostobaság is. Miért írtál többes számban, hopgy úgysem hiszitek el? Szerinted én egy táborba tartozom a többiekkel? Esetleg a gyakoris nők még sem olyan értelmesek, mint amilyennek hiszik magukat? :))))
23, nem vagoyk nő.
De egyszerűen céltalan az, hogy kihangsúlyozod a kivételességedet. Vita szmepontjából.
Én elhiszem, hogy más az ízlésed. Tök normális, hogy nincs mindnekinek egyen-íízlése.
Mégis most egy általánosításról beszélünk. Mégpedig arról, hogy "a nők anyagiasak". Ez pont ugyanúgy nem igaz, mint amennyire az az állítás, hogy "a férfiak csak a fiatal, hamvas lányokat szeretik". Egyszerűen egyik állítás sem igaz.
Ugyanakkor a téma az volt, hgoy ez anyagias nők kijelentés általánosítás. Erre hozta fel valaki, hogy hozhatunk ugyanilyen általánosítást a férfiakról is. Mégis előbbi epic igazságként, utóbbi tévképzetként van megítélve. Ráadásul mindkettő baromi felszínes tulajdonság.
Érted? Egy általánosításra általánosítással feleltek. Azzal, hogy kiemelted, hogy "hát ez rám aztán nem igaz" valójában csak azt erősíted, hogy az általánosítások baromságok. Csak kkor lássuk ezt be az érem másik felén is.
Hát én tökre egyetértek 25össel, én is ezt látom a férfiakon.
F29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!