A DK mire számít, miben reménykedik?
#10: Nem szabotálja senki, az embereknek egyszerűen nem veszik be a gyomruk a DK-t. Azt hiszed, ha minden ellenzéki párt mellétek állna, akkor megkapnátok a szavazóikat is. De nem, akkor sem szavaznának rátok nagyon sokan.
Nem jövök az összefogással, remélem nem akar senki összefogni veletek a jövőben.
A makizajozással pedig vadhajtások szintre süllyedtél, innen is látni lehet, hogy Fidesz 2.0 vagytok.
#11-nek:
MZP-t egy bazári majomnak tartom, ezért nagyon találónak találom a makizaj megnevezést. És egyébként nagyon sokat elárul az oldalról amit most vettem észre ebben a pillanatban! XD
Félregépeltem a makizaj-t mikizajra, és az oldal helyesírás-korrektora jelezte. Amikor kijavítottam makizajra, azt elfogadta. BEXAROK A RÖHÖGÉSTŐL! XDXDXD
#12-nek:
Tudod, a Fletó-t még mindig hibásnak jelzi, úgyhogy megnyugodtam.
#16-nak:
Mondhattok bármit. Amíg a szavazók azt mondják hogy a létünk arányaiban indokoltabb mint a tiétek, addig nyugodt vagyok.
Ezt cáfold!
Fletó ugyanolyan hatalommániás, mint Orbán, ezért magától nem fog lemondani. Neki ágálnia kell a parlamentben, ahogy Viktor barátjának is.
Úgy van vele, hogy amíg van támogatottsága, addig joga van ott lenni, azt pedig nem akarja elfogadni, hogy ezzel csak a fideszt segíti.
#18-nak:
Amíg a támogatottsága magasabb mint bármelyikőtöké, addig ti segítitek a fideszt az ellentétek erősítésével, a Gyurcsány-ellenességgel.
Ismét #18-nak:
Van közös bennetek, és a fideszben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!