A DK mire számít, miben reménykedik?
Így van. Ha csak DK lenne, akkor legalább 80-85%-ot érhetne el a fidesz.
Szóval kérlek többiek, álljatok hátrébb.
#21-nek és #22-nek:
Nem vagyok képes elhinni, hogy képtelenek vagytok felfogni a helyzetet!
Épp ezért most átmegyek kicsit durvába.
Fogjátok már fel végre hogy egy demokráciában nem a kisebbség fogja leugatni a többséget, hanem fordítva! És azt hogy ki van többségben, a SZAVAZÓK döntik el!
És a többség az ellenzéken belül a Dk-ra szavaz, tehát lehet bedugulni! Nem hogy megkértek minket valamire, hanem egyenesen arra hogy álljunk félre? Komolyan! Már nem tudom hogy kiröhögjelek, vagy dühöngjek?
Ha belerohadtok, akkor is itt vagyunk, maradunk, és a szavazók minket találnak alkalmasabbnak mint titeket! Ezt a szavazati arányok VILÁGOSAN mutatják.
25: nem is a DK-val van baj, hanem inkább Fletóval, ha ő és a felesége lelépnének, és új arcok kerülnének a párt élére, akkor több esély lenne, mint így
"akkor is itt vagyunk, maradunk"
Ez a demokrácia. Csak látni kell, hogy ezzel Viktor is maradni fog, amíg az ilyen megosztó figurák nem lépnek le.
25-nek. Ej DK-s pajti, nem az eszedről vagy híres, ezt tudtuk.
De nekik csak erre futja, ez is világos.
Ha sikerülne a leírt szavakat értelmezni, talán rájöttél volna, hogy én a többi ellenzéki pártnak írtam, hogy álljanak félre.
Legyen csak a DK. Veletek is elég nehéz, de legalább nem sok vizet zavartok.
#27-nek:
Megint szembe mész a demokráciával.
A DK-ban az elnök személyét a TELJES tagság válassza meg, és a TELJES tagság tartja a helyén.
Vagyis Gyurcsány személyét a DK tagsága találja a legalkalmasabbnak.
Álljon félre? Vagyis ismét csak ott tartunk, hogy teszel a szavazók véleményére.
29. Mi ketten tudjuk, de a többieknek azért ne mondjuk el, hogy a DK nem túl demokratikus.
Nyilván te is emlékszel, hogy más nem indulhatott az elnöki posztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!