Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Utoljára az internetadó...

Utoljára az internetadó ütötte ki a biztosítékot a lakosságnál, viszont a jelenlegi helyzet az még nem, miért?

Figyelt kérdés

Béremelés ide vagy oda, a boltban ott hagyni a különbözetet, tehát értelmesebb dologra nem is marad, akinek már volt esze lemondott a márka és termékhűségről, és keresett olcsóbb saját márkás termékeket, kitudja ezeket meddig lehet kedvezőbb áron kapni.

Számomra az is meglepő hogy jelenleg is veszik fel a lakáshitelt, persze nem tudhatom mennyiből élnek, viszont én el felejteném jó pár évre csak azért is.

2023. jan. 9. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%

1) Akkor volt több különböző életképes ellenzéki párt, és akinek tetszett a Fidesz, csak talált magának egyet, amit el tud fogadni. És akkor még Vona Gábor és Schiffer András kaliberű figurák politizáltak. Nem azt mondom, hogy Deák Ferenc reinkarnációi voltak, de azért a mai figurákhoz képest sokkal jobbak voltak.

Most pedig a Fidesz hatalmon tartása önsorsrontó hülyeség, de az ellenzékre való leváltás igen csúnya vakmerőség.

2) Az derült égből villámcsapás volt. A mostani helyzet pedig fokozatosan romlik.

3) Nem tudom ez hány embernél befolyásoló tényező, de a Fidesz az emberek egy részével el tudja hitetni, hogy mindennek az EU az oka, és rájuk kell haragudni.

2023. jan. 9. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Ma általában véve (!!!) még bőven nincs az a pont, hogy az emberek lázadjanak.

Mondok példákat, ami konkrét lesz. Apám - anyám igazi kisnyugdíjasok... ketten 230 ezret kapnak. De vagy 40 el többet/ hó, mint egy éve és jön a 13. havi... Simán elvannak ugyanazon az életszínvonalon. Kevés rezsi, olcsóbbat veszik, szóval semmivel sem élnek rosszabbul.

Autószerelőm, fodrászom, villanyszerelőm, a házszigetelő ev-m mind régi ismerős, tudom mennyit keresnek..... hát a nettó 600 és az 1 millió között, .mindegyik!

Emeltek annyit, hogy ne éljenek rosszabbul.

Aki itt ma Magyarországon szopóágon van, az az állami közszféra. Ők megfizetik a boltban a 40 százalékkal magasabb árakat és a fodrász, autószerelő, pékség stb magasabb árait is, de ők nem tudják emelni a fizetésüket...

2023. jan. 9. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Na pont hogy az internetadó nem zavart.
2023. jan. 9. 14:27
 14/16 árokpart ***** válasza:
2014-ben hosszú évek óta volt először 3-4 százalékos növekedés. A lakosság éppen, hogy kezdett egy kicsit gyarapodni a 2007-2012 végéig tartó recesszió után és jogosan félt, hogy még azt a kis szórakozási lehetőséget is elveszik tőle. Akkor még nem nagyon volt pénzük az átlagembereknek elmenni egy színházba vagy moziba, de az elmúlt években simán megtehették és még nem éreznek akkora érvágást.
2023. jan. 9. 14:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Gyarapodtunk csak nem olyanokkal akikre a magyarságnak szüksége volna.

2023. jan. 9. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
11%

K"omoly tanulmányok szólnak erről: az APÁTIA TÁRSADALMA."

Elolvastam a kommentedet de nem értem belőle, hogy mi a logikus abban, hogy az internetadó, egy huszadrangú dolog ennyi embert az utcára visz, de Mészáros százmilliárdjai nem vittek.

2023. jan. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!