Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a társadalom többsége...

Ha a társadalom többsége utálja az LMBTQ-t, akkor miért baj lejáratókampányt indítani ellene?

Figyelt kérdés
Most ünnepek alatt otthon voltam vidéken és a rokonaim közül szinte mindenki azzal szórakozott hogy lehet szidni az LMBTQ-t. Igazából Pesten sokkal kevésbé mennek az ilyen homofób poénok, de tény, hogy az embereknek erre van igénye. Szóval a kormány csak megadja nekik a műsort, legyen min szórakozni.

2023. jan. 9. 12:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
13%

38.

Nem szeretem nézni undorítónak tartom az egész rendezvényt.Valahol mondjuk sajnálom szerencsétleneket amiért felhasználják őket egyesek politikai okokból.Szakértő sem vagyok de tényleg viccesek ahogy erőlködnek évről évre.

2023. jan. 14. 18:26
 42/44 anonim ***** válasza:
75%

Ha undorítónak tartod, akkor minek nézed?

Amúgy lattal valódi képeket, vagy csak a kormanymedia manipulatív összevágott szennyét láttad, és azt hiszed valósnak?

2023. jan. 14. 19:23
 43/44 anonim ***** válasza:
22%

Ha undorítónak tartod, akkor minek nézed?

Tele van velük minden híradó és az internet a képünkbe tolják őket mindenhonnan.Láttam képeket külföldieket és hazaiakat egyaránt.Egyik sem tűnt manipulatívnak.

2023. jan. 14. 19:35
 44/44 anonim ***** válasza:
44%
#43 én támogatom az lmbtq-t és a Pride-ot is, nem megyek el, de támogatom. Ennek ellenére szerintem feleannyi hírt látok róla, mint a homofobok. El kéne gondolkodni, hogy miért 😂
2023. jan. 14. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!