Mi a Politika topik rendszeres kommentelőinek foglalkozása ? Irjátok meg :)
Tudom mi a webminute te bugyuta.
Hol a név cím telefonszám taj szám adószám?
23)
Hülye vagyok az informatikához, de követem a válaszokat.
Az előbb két kattintással tényleg fent van a pontos cím, elérhetőség, adószám stb, ahogy írták.
Ne legyél ennyire szerencsétlen, hogy nem találod. :D
Akkor máshogy kérdézem.
Linkelek neked egy weblapot amit én csináltam. Hol fogod látni a címemet meg a tajszámomat, ha nem íromki ?
Vagy ha küldök neked google play linket, hol fogod látni a szoftver készítőjének a címét meg az adószámát?
Ez nem trollkodás. Ti vagytok a bugyuta trollok mert fingotok sincs semmiről mégis okoskodtok.
#23 és tényleg 2 kattintás volt, én is leellenőriztem.
1 kattintás itt az oldal alján a WebMinute Kft.-re, utána 1 kattintás cookie elfogadásra, és már a főoldalukon minden előttünk van.
Cégnév, cím, email, adószám, cégjegyzékszám, kapásból a fejlécben. :)
Látod #25? Össz-vissz ennyi az egész.
Két foglalkozásom van.
1. Kínai nyelvtanár - "fő" állás, szerződés szerint hivatalosan 40 óra, de valójában kb. 20 óra munka + otthoni adminisztráció.
2. Virtuális asszisztens - Igazából ezt csinálom régebb óta és az időm nagyobb részében, illetve ez hozza a nagyobb bevételt is, hivatalosan viszont ez csak a másodlagos.
+1 (3.) - Emellett jelenleg a Tsinghua University diákja vagyok Artificial Intelligence szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!