A fideszesek miért abban látják az ukrán-orosz konfliktus megoldását, hogy álljanak le a támogatások így Ukrajna elbukjon, ahelyett, hogy a támadó fél vonuljon vissza?
#12 Fotelból, bunkerból könnyű a háborúra búzdítani. Mindegy kinek és mennyire van igaza. A béke pártiság nem azt mondja, hogy adja meg magát valaki, hanem , hogy az egész konfliktust tolják át tárgyalásos útra.
Ezt most sajnos egyik fél sem akarja.
Emberek halnak meg, mindegy hogy ilyen vagy amolyan igazságért, de azok az emberek nem láthatják a gyerekûket felnőni...stb. Miért nem ölik le egymást a politikusok?
Õn meghalna? Melyik igazság nevében?
Hagyjuk már ezt a maszatolást. A tárgyalásos úton is ki kell kerülnie egy vesztes félnek. Vagy az lesz hogy ukrajna területeket veszt (ugye ezért sírnak a magyarok 100 éve) vagy oroszország kivonul bármiféle győzelem nélkül. Az első az ukránok számára addig biztosan elfogadhatatlan lesz még nem teljesen reménytelenek, a második pedig az oroszoknak egy történelmi kudarc lenne.
Én ha meghalnék biztosan a családom védelme érdekében tenném, nem egy másik ország megszállása miatt.
Most könnyen beszél, de ha konkrtétan a frontra vinnék éles bevetésre nem biztos ,hogy nem kakálna bele. Volt Ön már éles bevetésen? Én igen, tudom mit beszélek, az emeberi élet kellene a legfontosab tényező legyen. De itt most egyik félnek sem az. Nem, sem az ukrán vezetésnek sem, putinról nem is beszélve, hogy milyen egy mocsok kgb alak. De a Zelenski eljátsza a jó fiút,közben ugyanolyan mocsok, csak mi el kell higgyünk neki minden szarságot. Nem, én egyiket sem pártolom, és az bosszant, hogy akkor ha nem pártolom egyiket vagy a másikat, akkor rögtön rámnyómják, hogy ez vagy az a párti vagyok. Érti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!