A Számok- A baloldali álhírek ellenszere egy viccoldal?
Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni, hogy azt valaki komolyan gondolta, pedig sokan komolyan veszik.2023. jan. 7. 08:13
1/17 anonim válasza:
Hehe, mert az hogy a Vityának egy forint megtakarítása nem volt ugye olyan komoly mint a vakbélgyulladás.🤣
2/17 anonim válasza:
Nem, egy tényeket, adatokat közlő oldal.
3/17 anonim válasza:
Én ilyen trolloldalnak mondanám, amihez még a nevét sem vállalja fel senki, annyira alja szennytermék. De nyilván arra is a Rogán propgandaminisztérium adja a költségvetést.
4/17 anonim válasza:
Körülbelül a Fidesz kurucinfo-ja.
5/17 anonim válasza:
Vicces volt, amikor behisztiztek a rezsicsökkentés megszüntetésének hírére. Aztán megszüntették és valami oknál fogva hirtelen befejezték a kritikákat. :)
7/17 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nos az oldal elsödleges célja az volt hogy az 1 perces baloldali reklámokban
konkrétan a semmiből előhuzott adataikat cáfolják.
De aztán meg elkezdtek hireket is közzé tenni, is át mentek fideszes álhír oldalba.
9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én komolyan gondoltam arra is, hogy ezt ellenzékiek csinálják és ez egy paródiája a fideszes állhíroldalaknak. Ezt például szerintem senki sem gondolja komolyan: [link]
2023. jan. 7. 09:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!