Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kocsis Máté ismét alaposan...

Kocsis Máté ismét alaposan helyretette Gyurcsányt. Ferit nem zavarja hogy mindig ennyire le tud égni?

Figyelt kérdés
Jól megkapta a magáét: [link]
2023. jan. 6. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"9.

Feri pedig idétlenkedni, bohóckodni. Jó párost alkotnak :)"

Értem én, de a kérdés Kocsi Mátéról szólt, aki a gyűlölködésen kívül semmit nem tud felmutatni. Akárhányszor belinkeltek ide a gyakorira valamit Kocsis baromtól, mindig vagy Gyurcsányt, vagy az Eu-t szidja. Amikor egy videóban Fideszeseket kérdeznek, rendre azok között van, akik csak annyit tudnak mondani, hogy hát amikor majd megjön az Eu-s pénz, ami ha van igazság, meg se fog jönni.

Kocsi Máté egy droid, aki csak Gyurcsányt meg az Eu-t, meg Sorost tudja szidni.

Ha pedig én erre felhívom a figyelmet, még le is pontoztok. :)))

Gyurcsány bohóckodik, de tudod 2010 óta a Fidesz van hatalmon, Kocsis barom meg mégis gyurcsányékkal foglalkozik.

Ha igaza is lenne Kocsis Máténak, akkor is alkalmatlan lenne a Fidesz, mert minek kell mindig Gyurcsánnyal foglalkozni? Ennyi idő nem volt elég nekik rá, hogy helyretegyék Gyurcsány bűneit?:))

Bár Kocsi barom egy propagandista, szóval ő csak azt teszi, amire a főnökének szüksége van.

ha pedig írok erről, lepontoztok. Vicc!

2023. jan. 7. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:

11.

Hát, Kocsis pedig azért van tartva, hogy Ferit fikázza, támadja. Ki van találva ez a rendszer, írtam az első válaszomban. A szerepek megvannak.

Gyurcsány idétlenkedik, Kocsis kiosztja, Orbán bölcselkedik, Karácsony fintorog, Niedermüller alázza a gójokat, Győzike hozza a roma szavazatokat, Dobrev remek választás a kenyeret is késsel-villával fogyasztók számára.

Lázár is egy időben arra volt tartva, hogy lepöccintsen minden kormányra érkező kritikát és Bajnai Gordont (akkor még volt).

Ez egy színdarab, semmi több.

2023. jan. 7. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
De akkor ha mindenki tudja, hogy Kocsis egy gané, én meg ezt leírom, minek pontoztok le?
2023. jan. 7. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:

13.

Ezt kérdezd attól, aki lepontozott. Én ritkán pontozok, komolytalan ez az egész pontozósdi, főleg ezen az oldalon.

2023. jan. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!