A kormány már tényleg teljesen leveszi a vállát a szociális ellátásról, támogatásokról, ugyanis valóban törvény van már arra hogy a bajban jutottakat családjaik támogassák, ha meg nincsen senkije, akkor az önkormányzatok?
2023. jan. 6. 12:01
1/12 anonim válasza:
A kezét veszi le a szociális ellátásról...(csak úgy mondom)
Amúgy igen. Áprilisban a többség úgy döntött, hogy szereti ha hazudnak neki, kifosztják és az állam mossa a kezeit.
2/12 anonim válasza:
Áprilisban a többség úgy döntött hogy nem kér megint gyurcsányból.
3/12 anonim válasza:
Amúgy most lehet én vagyok a hülye, de eddig miben támogattak?
4/12 anonim válasza:
Nyilván megpróbálják kiszűrni a gazdagabb családok potyázó tagjait. Nincs ezzel semmi baj.
5/12 anonim válasza:
Igen.az állam kivonul mindenhonnan.eü, oktatás, önkormányzatok,semmit nem finanszíroz.utóbbiaknak lök némi segélyt,már amelyik eléggé fideszes.
6/12 A kérdező kommentje:
3. Valóban a fidesz eddig nem nagyon támogatott de volt amikor megszorultam és kaptam a kormánytól támogatást, most ezentúl nem lesz ilyen? pl. bérpótló juttatás
2023. jan. 6. 12:34
7/12 anonim válasza:
De akkor egy forint adót se szedje be.
8/12 DK-s válasza:
Szigorúan csak ellenzéki kötödés esetén.
Öt DK-s polgármester által vezetett kerület – a III., a IV., a XI., a XV. és a XVIII. kerület –, valamint Ferencváros sem kapott rezsikompenzációt.
Mindenki más igen.
10/12 anonim válasza:
Magyarország koraszülött jóléti állam.
Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a nyugdíjasokat, kismamákat, betegeket, munkanélkülieket támogassuk. Hulljon a férgese.
Persze nem kellene ennek így lennie, de kinek mit intézett a kormánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!