Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek még hány ember...

Szerintetek még hány ember fogja elhagyni Magyarországot a következő 5 évben?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Pontosan 1532 ember. A varázsgömböm megszámolta
2023. jan. 6. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Ez nem egy olyan adat, amit meg tudsz jósolni pontosan:

Mindig lesz valaki, aki ez időtájt tölti be a 18-at és lép le, ahogy teheti.

Aki befejezi az iskolát és otthon nem is kezd állást keresni, csak külföldön.

Vagy úgy adódik az élete, hogy most vannak olyan körülményei, hogy le tudjon lépni.

Én egy autóhitel visszafizetésével vártam, azért nem tudtam pl 14-ig lelépni, ahogy kifizettem, összeszedtem minden bátorságom és az első szempejövő lehetőséget elfogadva leléptem.

2023. jan. 6. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Sok.
2023. jan. 6. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

1980-tól 2000-ig eltűnt kb 700ezer ember. 2000-től máig eltűnt kb 700ezer ember megint. HA maradna a tendencia, akkor 5 év múlva 150 ezerrel lennénk kevesebben.

De bármi megváltoztathatja az eredményt. Egyre többen érkeznek hozzánk más országból, ez kozmetikázhatja a számokat. A kormány osztogatja a pénzt azoknak akik gyereket szülnek, és bár nem éri meg anyagilag, de működik, mert egyre több gyerek születik, tehát a probléma egyik fele megvan, a másik fele, hogy elkéne érni most, hogy a halálozás legalább normális szintre kerüljön, ha erre rájönnek, akkor az is javíthat a számokon.

De ugyan így romolhat is a helyzet, pl ha visszajön a koronavírus, akkor az elősegítheti a fogyást jobban...

2023. jan. 6. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudjuk mit rejt a jövő, de reméljük köztük leszel.
2023. jan. 6. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Kevesebben, mint ahányan jönnek. (Ukránok, visszaköltöző magyarok stb)
2023. jan. 6. 10:04
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os, milyen kár, hogy bár eddig is ezt mondtátok, a népszámlálási adatokból sajnos mégsem ez látszik. Biztos, pont nem voltak otthon, többszázezren, mikor számolták volna őket... :((
2023. jan. 6. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat, szerintem többen fogják mint eddig. Már olyanok is gondolkoznak rajta akikről sosem gondoltam volna (ismerősi körben pl.).
2023. jan. 6. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!