A balosok reménysége, MZP, már hosszú hónapok óta folyamatosan hazudik a guruló dollárjaik forrásáról és felhasználásáról?
MZP 3 milliárd forintnak megfelelő dollárt kapott az USA ból. MZP azt mondta, hogy amerikai magyaroktól jött ez a pénz, szóval szerinte Amerikában élő magyaroktól jött a pénz, mármint ezt hazudta.
De honnan volt nekik ennyi pénzük? Ez irreálisan sok pénz, egyszerű emberektől, még Amerikából is. Szóval MZP azt akarja beadni, hogy olyan magyarok, akik nem Magyarországon élnek, 3 milliárd forintnyi dollárt adnak egy olyan országba ahol nem is élnek?
Ki veszi be ezt a hatalmas hazugságot MZP nek? A csávó full kamu, és ráadásul ő a balosok nagy reménysége. A másik kamuja, hogy ez a pénz ez nem kampányfinanszírozásra ment el. De akkor mire? WC pucolásra ment el? Ez nyilván kampányfinanszírozás és nyilván nem Amerikában élő magyaroktól.
A guruló dollárokkal kapcsolatban sok hazugság hangzott el MZP től. A balosok elhiszik ezeket a hazugságokat, hogy amerikai magyaroktól jött ennyi pénz, és hogy nem kampányfinanszírozásra ment el a pénz?
A baloldaliak csillaga miért hazudik folyamatosan?
"Másrészt olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Kampányolni nem tilos belőle, ami tilos, az a pártkampány. Ilyen nem történt, ha történt volna, azt már bebizonyították volna. Az MMM nem párt, kampányolhat külföldi pénzekből maga mellett, ezt semmilyen törvény nem tiltja."
De ez amiről te beszélsz, ez mellékes dolog. A FŐ KÉRDÉS, hogy hogyan jött össze ennyi pénz, ELVILEG amerikai magyaroktól. Erről írtam már 30 esszét, azokra reagálj. Ráadásul MZP szerint ez nem kampányfinanszírozás, de akkor te szerinted kampányolhatnak maguk mellett? Akkor most kampányoltak?
De nem ez a fő kérdés, hanem hogy ennyi zsetont hogyan szedtek össze.
Az is mellékes, hogy ezekewt guruló dollároknak hívom e, vagy sem.
Honnan a fenéből tudjam, hogy kik utaltak neki pontosan? Nem is nagyon érdekel, mert nem számít. Feltételezem, hogy elég sok befolyt külföldi magyaroktól is igen. Te biztos valami összeesküvés-elméletet látsz benne, mely szerint külső erők ármánykodtak az ország ellen, de ha ez így lenne, akkor annak minimum előfeltétele, hogy nagyságrendekkel több pénzt küldjenek. Ez még így is eltörpül amellett, amit a Fidesz költött kampányra, pontosabban lejáratásra. Még egy tisztességes kampányt sem voltak képesek végigvinni. Engem személy szerint sokkal inkább aggaszt, hogy mindezt a mi pénzünkből tették.
MZP szerint pártkampány finanszírozás nem történt.
"MZP szerint pártkampány finanszírozás nem történt."
És ha MZP kimond valamit, akkor az már rögtön úgy is van, igaz? Ha MZP kimondja, hogy az ég zöld, akkor már a balosnak ez tény.
"Honnan a fenéből tudjam, hogy kik utaltak neki pontosan? Nem is nagyon érdekel, mert nem számít. Feltételezem, hogy elég sok befolyt külföldi magyaroktól is igen"
Elég sok folyt be? Tehát akkor Amerikaiak is fizettek a magyar választási kampányért? De árulj el nekem valamit. Akkor szerinted amerikai magyarok tömege nézi napi szinten a magyar politikát? Vagy csak úgy fizettek annak, akinek a legtöbb szavazója van Orbán ellen?
"Te biztos valami összeesküvés-elméletet látsz benne, mely szerint külső erők ármánykodtak az ország ellen, de ha ez így lenne, akkor annak minimum előfeltétele, hogy nagyságrendekkel több pénzt küldjenek."
Rosszul látod, minden balos szerint ilyen a világképe egy fideszesnek.
Én azt mondom, hogy nem logikus, hogy Amerikában élő magyaroknak ennyire szívügyük legyen a magyar kampány, ráadásul akkor követniük is kéne a magyar politikát, ha már a kampányba befizettek. mert ez bizony kampányfinanszírozás, azért mert MZP kamuzik, attól ez az.
Szóval ez eléggé irreális, hogy messze élő magyarokat ennyire érdekeljen ez az egész, hogy ennyi pénz összejöjjön.
Bezzeg ott van az is, hogyha a külföldi magyarok a Fideszre szavaznak, akkor a balosok rögtön sipákolnak, hogy ők nem itt élnek, ne szavazzanak, DE AKKOR HA PÉNZT KÜLDENEK MZP NEK? az már oké?
Ilyen a balliberális egyenlőség, igazam van?:))
#46: "És ha MZP kimond valamit, akkor az már rögtön úgy is van, igaz? Ha MZP kimondja, hogy az ég zöld, akkor már a balosnak ez tény"
Ember, ha nem így lenne, az bűncselekmény lenne, amiért megbüntetnék. Szerinted nem tették volna már meg?
Inkább azt mondanám, hogy minden fideszesnek, aki nem Orbán imádó, az már balos. Csak szólok, hogy nem vagyok baloldali.
#47: "Szóval ez eléggé irreális, hogy messze élő magyarokat ennyire érdekeljen ez az egész, hogy ennyi pénz összejöjjön."
Attól, hogy neked irreális, még lehet igaz. De ha nem így lenne, akkor sem lenne benne semmi törvénytelen. Az, hogy neked nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy illegális.
#48: Szerintem nem baj, hogy külföldi magyarok szavazhatnak. Ha meghallgattad volna MZP-t, akkor tudnád, hogy történetesen ő is kifejezetten támogatta. Egyedül a DK-ban nem tetszik ez mindenkinek, de mindenki más támogatja, MZP nyomására pedig ők is elfogadták.
"Ember, ha nem így lenne, az bűncselekmény lenne, amiért megbüntetnék. Szerinted nem tették volna már meg?"
Akkor áruld el nekem, hogy mire költötték el, ha szerinted nem pártkampányra? A plakátok elhelyezésére is ment belőle nem? Az nem kampány?
Akkor írd le nekem, hogy mire ment el a pénz, ami nem kampány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!