Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok reménysége, MZP,...

A balosok reménysége, MZP, már hosszú hónapok óta folyamatosan hazudik a guruló dollárjaik forrásáról és felhasználásáról?

Figyelt kérdés

MZP 3 milliárd forintnak megfelelő dollárt kapott az USA ból. MZP azt mondta, hogy amerikai magyaroktól jött ez a pénz, szóval szerinte Amerikában élő magyaroktól jött a pénz, mármint ezt hazudta.

De honnan volt nekik ennyi pénzük? Ez irreálisan sok pénz, egyszerű emberektől, még Amerikából is. Szóval MZP azt akarja beadni, hogy olyan magyarok, akik nem Magyarországon élnek, 3 milliárd forintnyi dollárt adnak egy olyan országba ahol nem is élnek?

Ki veszi be ezt a hatalmas hazugságot MZP nek? A csávó full kamu, és ráadásul ő a balosok nagy reménysége. A másik kamuja, hogy ez a pénz ez nem kampányfinanszírozásra ment el. De akkor mire? WC pucolásra ment el? Ez nyilván kampányfinanszírozás és nyilván nem Amerikában élő magyaroktól.

A guruló dollárokkal kapcsolatban sok hazugság hangzott el MZP től. A balosok elhiszik ezeket a hazugságokat, hogy amerikai magyaroktól jött ennyi pénz, és hogy nem kampányfinanszírozásra ment el a pénz?

A baloldaliak csillaga miért hazudik folyamatosan?

2023. jan. 5. 20:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
83%
31-es Köszönöm. Te vagy az első fideszes eddig, aki elismeri, hogy bár senki nem tud tényeket felmutatni, a számokból kiindulva nem zárható ki, hogy ténylegesen amerikai magyarok adományából jött össze a pénz. Ismétlem, én sem tudom a tutit, az igazságot majd csak később fogjuk megtudni.
2023. jan. 5. 22:26
 32/53 A kérdező kommentje:

"Figyelj! Te nem tudsz számolni? Egy millió embernek fejenként kellene 3000 forintot adni. Az a pénz ott egy negyedórányi munkabér. Nyilván nem mindenki adott, de aki adott, mint például a rokonaim, ők egy millió forintot adtak. És nem Soros Györgynek hívják.

És igen, kinn nagyon erős honvágyuk van. Amúgy beszéltél már amerikai magyarral? Ismered a gondolatait?"

A rokonod 1 milliót adott. Oké.

De akkor háromezer olyan ember adott, mint a rokonod?

Hát éppenséggel az óvodáskori legjobb barátom ott él, de velük régóta nem is tartjuk a kapcsolatot, legalábbis én nem, anyukámat nem tudom.

Viszont szerintem ők telibeszarják a magyar politikát, és őszintén szólva mondom neked, hogy reális forgatókönyv, hogy aki kint megtalálta a számításait, az leszarja Magyarországot és kész.

1 millió forintnyi dollár nem nagy összeg, de akkor is 3 ezer ember adjon 1 millió forintnyi dollárt? Akkor ez a 3 ezer amerikai magyar követi a magyar politikát rendszeresen és hajlandó pénzt is áldozni egy másik ország sorsáért? Neked ez hihető? Ki a fene követi a magyar politikát Amwerikából és ad is pénzt ide. De egy embernél megértem, de háromezer ember fejenként 1 millióval? Ez ABSZURD!!!!

De egy valami árulj el nekem. Szerintetek a Fideszt lehetetlen leváltani demokratikusan nem? Akkor ezek szerint az amerikai illetők 3 milliárd forintnyi dollárt elvertek feleslegesen? :))

2023. jan. 5. 22:28
 33/53 A kérdező kommentje:

"31-es Köszönöm. Te vagy az első fideszes eddig, aki elismeri, hogy bár senki nem tud tényeket felmutatni, a számokból kiindulva nem zárható ki, hogy ténylegesen amerikai magyarok adományából jött össze a pénz. Ismétlem, én sem tudom a tutit, az igazságot majd csak később fogjuk megtudni."

Én azt ismertem el, hogy rossz számokkal számoltam. A milliárdot váltottam át ezer millióra, majd valahol a nagyságrendek miatt elkavarodtam és téves számokkal számoltam. Ezt ismertem el, csak nem így fogalmaztam meg. Már nem is tudom, hogy mit is számoltam el, de a milliárd és az ezer millió miatt volt, szerintem.

Na de tértjünk rá az adományokra.

Az egyik kommentelő példája szerint 1 milliót adott egyik rokona. De neki van családja is, tehát 1 család 1 milliót.

Akkor 3 ezer család kéne ide, és kijön a 3 milliárd, nem?

De ahhoz követni kéne a magyar aktuál politikát, mert azért csak nem azért fizetnek, hogy amikor kimentek az USA ba, akkor utálták Orbánt és akkor leszavaznak MZP re, mint a kihívóra. Szóval akkor 3 ezer család követte a maygar aktuálpolitikát és fejenként adtak 1 millió forintnyi dollárt? Azért ez abszurd gondolat lenne. De ha csak 100 lelkes amerika magyar adakozott, akkor nekik meg irreálisan sokat kéne fizetniük átlagban.

Akárhogy is, ez kamuszagú.

Ráadásul MZP azt mondta, hogy ez nem kampányfinanszírozási pénz, ami pedig nyíiltan nem igaz, hiszen kampánypénz, konkrétan plakátokra költötték el, nem? Akkor az mi?

2023. jan. 5. 22:34
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

Ki mondta, hogy lehetetlen leváltani a fideszt demokratikusan? Ezt nem én írtam.

Jártál már valaha amerikai magyar fórumon? De nem olyanon, mint ahol az óvodáskori barátod van, aki csak pár éve/évtizede ment ki, mert jól lehet keresni és egész évben lehet menő helyeken szelfizgetni, hanem olyan eredeti 56-os disszidens oldalon. Vagy magyar házakban? Simán el tudom képzelni, hogy a durván 2 millió közül van 3000 akinek szívügye a magyar jogállamiság.

2023. jan. 5. 22:35
 35/53 anonim ***** válasza:
3%

Micsoda kitekert logika :)

Az amerikai diaszpóra aggódik az anyaország jogállamiságáért, ezért a demokrácia alapelveivel szembemenve becstelen eszközökhöz folyamodik, sutyiban milliárdokat gyűjt egyoldalúan az egyik fél javára és egy diktátorozós pocskondiázó internetes oldalon gyűjti erre a pénzt :)

Ennyire nem lehet valaki elvakult ellenzéki..

2023. jan. 5. 22:42
 36/53 anonim ***** válasza:
79%
Ugye tudjátok, hogy a Fidesz is várt külföldről is adományokat. Még az IBAN számukat is megadták hozzá a saját honlapjukon, hogy a világ bármely táján élő magyarok tudjanak nekik utalni. [link]
2023. jan. 5. 22:51
 37/53 anonim ***** válasza:
83%

#36: Gondolom nektek ott kezdődnek a demokrácia alapelvei, hogy a Fidesz százszor annyit költhessen kampányra, mint bárki más. A kormányhirdetéseket nem lett volna szabad kampányra használni, ők még is megtették. A MI, hangsúlyozom a MI penzünkből, ami nagyon sok embernek nem tetszik, de ez van, senkit nem érdekel.

Nektek nem tetszenek a külföldi adományok igaz? Civil szervezeteknek pénzt adni nem bűn, ahogy abból kampányolni sem, amennyiben nem pártkampányról van szó. Értjük, nektek ez nem tetszik, de ez van, ilyen a törvény. A Fidesznek kétharmada van, ha nem tetszik nekik, akkor megváltoztathatják. Valószínűleg nem véletlenül nem teszik.

2023. jan. 5. 22:51
 38/53 A kérdező kommentje:

"Jártál már valaha amerikai magyar fórumon? De nem olyanon, mint ahol az óvodáskori barátod van, aki csak pár éve/évtizede ment ki, mert jól lehet keresni és egész évben lehet menő helyeken szelfizgetni, hanem olyan eredeti 56-os disszidens oldalon. Vagy magyar házakban? Simán el tudom képzelni, hogy a durván 2 millió közül van 3000 akinek szívügye a magyar jogállamiság."

Tehát azt akarod mondani, hogy sok évtizede kint élnek, és 2022 es válaszásokra belőlük 3 ezer ember pénzt is küld? Ha valaki hosszú évtizedek óta kint van, akkor így hirtelen felindulásból 2022 es kampányba beszáll? Nem lett volna lehetősége 2018, 2014 ben is dellát stócolni, ha ennyire szívügye a magyar politika?

2023. jan. 5. 22:52
 39/53 A kérdező kommentje:

"Nektek nem tetszenek a külföldi adományok igaz? Civil szervezeteknek pénzt adni nem bűn, ahogy abból kampányolni sem, amennyiben nem pártkampányról van szó. Értjük, nektek ez nem tetszik, de ez van, ilyen a törvény. A Fidesznek kétharmada van, ha nem tetszik nekik, akkor megváltoztathatják. Valószínűleg nem véletlenül nem teszik."

És akkor a dollárbalos MZP mire költötte, ha nem kampányra? Fogkefékre?

2023. jan. 5. 22:53
 40/53 anonim ***** válasza:
83%

#40: Egyrészt ezt a buta dollárbalozást el lehetne felejteni, mert nem a te saját gondolatod. Találj ki valami újat, ne a Fidesz szlogenjét ismételgesd, mint egy papagáj. Lehet, hogy amúgy intelligens lennél, de ezzel csak az ellenkezőjét sugárzod magadról. Ezt csak zárójelben mondom, mint jó tanács.

Másrészt olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Kampányolni nem tilos belőle, ami tilos, az a pártkampány. Ilyen nem történt, ha történt volna, azt már bebizonyították volna. Az MMM nem párt, kampányolhat külföldi pénzekből maga mellett, ezt semmilyen törvény nem tiltja.

2023. jan. 5. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!