Szárnyal a Forint, ez az infláció csökkenését is jelentheti?
"Vagy aki Németországból kommentel, valójában vágyna vissza Magyarországra, csak nem tudott megélni itt, és azért irogat ide? "
Esetleg azért írogat, mert a nyelvet azért használni akarja, a mindennapi német után, felüdülés, ha magyarul kommunikálhat, ettől még nem kell visszavágynia, egyszerűen csak magyarul akar írogatni, és az sem baj, ha rávilágít arra, hogy a fideszpropaganada hazugságai az összeomló, megfagyó németekről nem igazak.
Egyikünk sem úgy jön ki külföldre, hogy márpedig, a büdös életbe, soha többet Magyarország. Én eredetileg 1-2 évre jöttem csak ki, de annyival lett nagyobb a kontraszt közben, hogy dolgozni nem fogok hazamenni, viszont ettől függetlenül egyszer még szeretnék otthon élni, mégha nem is dolgozni. Viszont egy olyan országba, mint a mostani, nem akarok visszamenni, mert tudom, hogy 2 hét után jönnék vissza.
És azt is tudom, hogy mások is igy vannak ezzel. Lehet ránk köpködni, de nem mi üldöztük el saját magunkat otthonról, azért, mert az, amit az az ország kinált, nem volt számunkra megfelelő. Az ország nem akar minktet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!