Ha a jobboldaliak állításuk szerint nem kirekesztőek, akkor miért állítják mindenkiről aki nem ért egyet velük, hogy nem magyar?
Napi ostoba kérdés. Nem a magyarsággal vagy nem magyarsággal van alapvetően baj, hanem azzal, ha valaki ennyire ostoba, mint a kérdező.
Máskülönben az ellenzékiek miért kirekesztők és miért gyűlölnek mindenkit aki nem homokos?
Aki gyűlöli a magyarokat, az hogy lenne magyar?"
Szóval ha utálom a buta nácikat, retardjobbereket, akkor utálom a magyarokat?
Pl kurucinfón ha nem ugyanazt írom mint a patkánysereg már megy a zsidózás.
Ez nem politika forum hanem trollforum.
A kérdések 90%-a kérdésnek álcázott vélemény topic.
Olyannyira gyűlölködőek és aljasok a baloldali kommentelők, hogy minden kérdésemet töröltetni szokták a moderátorral, ami őket kritizálja , pedig nem sértek vele szabályzatot.
Emellett arra élveznek, hogy mindenkit lepontoznak, aki nem gyűlölködik velük.
Külső szemmel nézve hányingerkeltőek.
>Én még senkit nem hallottam jobboldalon aki fel akarná lógatni Gyurcsányt vagy mást
Ennek az iróniáját viszont biztos mindenki megértette :) Hisz mást sem hallasz a jobb oldalon, mint Gyurcsány így meg úgy. A börtönben a helye csak a legenyhébb, a többit le sem írom, de a lényeg, hogy már nem kellene élnie a jobberek szerint.
Imádom ezt a baloldali csúsztatást: jaj, le se írom, jaj, el se merem mondani, jaj, meg se merem mutatni hol olvastam/láttam/hallottam.
Ha Te tudnád miket művelnek az ellenzéki elvtársaid, el le se írom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!