A fideszesek szerint milyen lenne az ideális oktatási rendszer?
12es, a testneveléssel semmi baj sincs, a hittannal, már annál inkább.
Szerintem az egyénnek kellene eldöntenie, hogy akar-e vallási jellegű oktatást kapni és nem az államnak kötelezően. Én nem fogom a gyerekemet akarata ellenére olyan helyre vinni, ahol ilyet oktatnak, max, ha ő kéri.
Leginkább semmilyen. Minek? A hittant majd megtanítják a templomban, a többire ott a kormánymédia - a saját kölkeiket meg úgyis külföldi magániskolákba járatják.
A köznép pedig elég, ha annyit tud, hogy majd a viktátor gondolkodik helyette...
Ugyan nem engem kérdeztek, de ha már erre jártam, ideírom:
a mindennapos testneveléssel az a baj, hogy feleslegesen terheli túl a diákokat. Felmentést csak leigazolt sportoló kaphat alóla, ezzel szemben nem csak ők azok, akik rendszeresen járnak iskolán kívüli edzésekre is. A gyerekeknek már így is rengeteg órájuk van, ráadásul adott esetben fontosabb tanulmányoktól veszi el az időt.
Ugyanakkor a magyar iskolák többségében nincs annyi tornaterem, hogy a minden osztály mindannapi testnevelése normálisan kivitelezhető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!