A Fideszesek, akik élvezik azt, ami most megy, azok tudat alatt visszasírják a Kádár rendszert?
Ez akkora butaság!
Nézd én MOST 49 éves vagyok.
1989 ben, 16-17 évesen (!) Fidesz alapszervezeti elnök voltam egy 15 ezres városban. Akkoriban minket az SZDSZ el osszemostak, azt hitték a fiatal, ifjúsági tagozata vagyunk.
Azóta sok idő eltelt, de mi akkor is a kommunizmus lebontásán dolgoztunk.
Rengeteg ismerősöm van abból az időből, azok testvérei, szülei, akik ma már 70 felettiek, mi meg erős 40 esek, vagy 50 körüliek.
Amit írsz akkor sem volt igaz, azóta sem volt sohasem ilyen igényünk.
Azóta persze a liberalizmust, nem csupán önszántából átértékelte a legtöbb ismerős, volt párttag, családtag. Eleve 17 évesen másképp látod a világot, mint 40 évesen, ráadásul a világ is iszonyatosan sokat változott, a hazai politika, a gazdaság, a társadalom.... valóban a konzervatív értékeket képviseljük inkább, a mostani balliberális oldal a globális tőkét, a politikai nyomást.
Szóval hidd el, semmi köze ehhez a Fidesz szavazók 90 százalékának.
Az igazi kádárista rendszer híve volt pl a papám. ... egészen haláláig, 2011 ig, akkor 92 évesen is azt tolta, gondold el, mit kaptam tőle pl 1989 ben???
A kádárista rendszer hívei gyakorlatilag már hihaltak...1989 ben azokból is ismertem jó néhányat, tárgyaltunk velük minden témában, főleg a 90 es választás idején. Mondom, azok mind halottak már!!!
Sziasztok! Peti vagyok és a nagymamám fideszfüggő.
Az utolsó politikai beszélgetésünk alkalmával, feltettem neki az ominózus kérdést, hogy számára most jobb itthon vagy a kádár rendszerben volt. És lesújtó választ kaptam. Én mindaddig abban a hitben éltem, hogy 1-2 posztkcsi zápultagyú hord össze ilyeneket, de kiderült, hogy köztünk élnek!
A Fideszesek olyanok, mint a csiga/strucc: Megijedtek, ezért bebújnak a házukba/föld alá.
A Kádár-rendszerben szabadságot meg nyugatot akartak. Most megtudták, hogy ez azzal jár, hogy a boltos néni lehet fütyivel született, az új lakó a szomszédban nem Jézusban hisz, hanem Allahban, és azért fizetnek, hogy profitot termelj, nem pedig a cigiszünetekért.
Emiatt visszavágynak a komcsi, ruszkis, poshadt állóvízbe. Kb. mint a Mátrixban Cypher.
#8: "A Kádár-rendszerben szabadságot meg nyugatot akartak. Most megtudták, hogy ez azzal jár, hogy a boltos néni lehet fütyivel született, az új lakó a szomszédban nem Jézusban hisz, hanem Allahban"
Ez nem a szabadság, hanem a liberalizmus. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Nagyon jók vagytok 😂
Megfejtitek mit gondolnak a fideszesek, majd amikor ír egy fideszes, leértékelitek 😂👍
(#7 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!