Baj, hogyha azért szavaztam legutóbb a Fideszre, mert végre a győztesek közé akartam tartozni?
Figyelt kérdés
Feladtam, szerintem nincs értelme ellenzékinek lenni ebben az országban. Minden a Fideszé, mindent befolyásol. Nem lehet leváltani. Sok hiábavaló küszködés után most tavasszal először a Fideszre szavaztam, s azóta külömbnek érzem magam sokaknál.2023. jan. 4. 23:08
11/22 anonim válasza:
#10 Te olyan jól utánanéztél a dolgoknak, hogy egy másik kérdés alatt még az oktatási rendszerről nyilatkozol úgy, hogy fingod sincs a témáról. Meg közben néha azt hazudod, hogy tanár vagy.
12/22 anonim válasza:
#11: Összetévesztesz valakivel.
13/22 anonim válasza:
#12 Megismerni a stílusod ember.
14/22 anonim válasza:
#13: Akkor valakivel hasonló, mert én sose adtam ki magam tanárnak.
15/22 anonim válasza:
#14 Tudom, te egyetemet végeztél, ők meg csak fősulit.
16/22 anonim válasza:
#15: ??? Én egyiket se végeztem.
17/22 anonim válasza:
Igen, baj, mert ennek így semmi értelme.
Ráadásul nem nyert vele senki.
19/22 anonim válasza:
Baj. Egy örök vesztes vagy. Idegen szóval lúzer.
20/22 anonim válasza:
"nemzetgazdaság erősítése, a magyar tulajdon növelése, a segélyezés csökkentése, a migráció megállítása, az LMBTQ megállítása"
A fidesz pont mindezek ellen harcol.
1. csalogatja befelé a nyugati multikat pl Mercedes, akár még a munka törvénykönyvét is átírja hogy a magyar dolgozó kizsákmányolhatóbb legyen mint más országok dolgozói, mert ezzel itt tartható a büdös német.
2. csökkenti a magyar tulajdont, eladja a termőföldeket külföldieknek, akár termelés alól ki is von területeket ipari területté.
3. Csalogatja befelé az ukránokat, románokat, kínaiakat, indiaiakat
Büdöspesten már lassan nem is boldogulsz a magyar nyelvvel.
4. Teli van homikkal és homárvonaglásokat is rendez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!