Baj, hogyha azért szavaztam legutóbb a Fideszre, mert végre a győztesek közé akartam tartozni?
Figyelt kérdés
Feladtam, szerintem nincs értelme ellenzékinek lenni ebben az országban. Minden a Fideszé, mindent befolyásol. Nem lehet leváltani. Sok hiábavaló küszködés után most tavasszal először a Fideszre szavaztam, s azóta külömbnek érzem magam sokaknál.2023. jan. 4. 23:08
1/22 anonim válasza:
És milyen nyeremènyben részesültél? Azt tudom, hogy a hatszáz forintos kenyeret és a 400 forintos eurót az ellenzèkiek is megkaptàk, de kívámcsi vagyok a fidesz szavazók milyen extra juttatásban részesültek.
2/22 anonim válasza:
Ha nem meggyőződésből szavaztál rájuk, csak azért, hogy elmondhasd, hogy győztél, akkor szerintem hülyeség volt.
3/22 anonim válasza:
És győztesnek érzed magad? Mit nyertél?
4/22 anonim válasza:
Nekem meg pont az ad önbizalmat, hogy még ekkora túlerőnél is teljesen immunis vagyok a fideszre. Történhet bármi az én agyamat nem tudják átmosni.
5/22 A kérdező kommentje:
Többé már nem vagyok örök vesztes, "gyurcsányhívő", "sorosbérenc" ráadásul, csak x-embe került.
A kormány sikere kicsit az én sikerem is.
2023. jan. 4. 23:40
6/22 anonim válasza:
#5 De akkor a kormány balfaszkodásai emellett a te balfaszkodásaid is. Megérte? XD
7/22 anonim válasza:
Milyen sikered lett? Azon kívül, hogy a szavazatoddal támogattad hazánk és saját valamint magyar honfitàrsaid boldogulását (ha egyáltalán itt maradsz persze) rombadöntésének folytatàsàt.
8/22 anonim válasza:
Baj, mert azt jelenti, hogy egy igazi vesztes vagy. A vesztesek állnak a nyertes mellé, mert csak úgy van meg a nyerés érzése...
9/22 anonim válasza:
Nohát, nyertél vármegyéket, meg rekordinflációt, meg mellé rekordméretű államadósságot, remélem most már boldog vagy!
10/22 anonim válasza:
Én is most először szavaztam rájuk, de azért, mert a környezetemben mindenki szidja őket, és elkezdtem komolyabban utánanézni a politikának, és minél többet olvastam a témáról, és minél inkább láttam a baloldal és a liberálisok gusztustalan húzásait, annál jobban rájöttem, hogy az ismerőseim vannak megvezetve. Igazából már régóta sok dologban egyetértettem a Fidesszel, mint a nemzetgazdaság erősítése, a magyar tulajdon növelése, a segélyezés csökkentése, a migráció megállítása, az LMBTQ megállítása, és sok ismerősöm még egyet is ért ezekkel, csak túlságosan elvakítják őket az ellenzéki politikusok és média érzelmi manipulációi, azoké, akik mindig diktatúráról, elnyomásról meg korrupcióról hőbörögnek, ezért nem látják át a dolgokat, és inkább nem a Fideszre szavaznak. Én nem akarom elkövetni ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!