Meg lehet úgy buktatni a Fideszt, hogy vidékre bevezetjük a kábel TV-ét?
Olvasgattam az ellenzéki értelmiség érveit, miszerint "lehetetlen leváltani a fideszt, mert csak a köztévé jut el oda". Én nem voltam vidéken, csak nagy ritán látogatok el hazai prominens turisztikai helyekre, így nincs releváns fogalmam hogyan élhetnek ott a "parasztok". Gondolom földművelő munkák vannak ott, így mindenki kétkezi munkás jó értelemben vett paraszt.
Ha valóban az a kormányváltás gátja, hogy ott nincsen net, kábel TV és ebben különböznek tőlünk Budapestiektől, akkor be kell vezetni oda ennyire egyszerű. Soros Györgyék elég sok pénzt adnak ennek az ellenzéknek már 2010 óta - ahogy maga MZP ismerte el - miért nem releváns dolgokba költenek akkor?
Ha bevezetnénk vidékre a kábel TV-ét, akkor az emberek az ATV-ét, az RTL híradót is tudnák fogni. Mindjárt más lenne a "parasztok" életfelfogása Magyarországon végbemenő folyamatokról. Nemde?
"hogy vidékre bevezetjük a kábel TV-ét?"
Csak le ne menj a betonról, mert még megszédülsz...
Hülyeséget beszélsz kérdező, nem az a baj, hogy nincs net vagy tévé, hanem hogy az emberek nagy többsége nem tájékozódik aktívan, nem olvas különböző forrásokat, nem áll kritikusan az információkhoz.
Ezekhez az emberekhez a fideszpropaganda üvöltése jut csak el jórészet, és erre játszik a fidesz, nem véletlen, hogy annyira primitív a propagandájuk, a szlogenjeik, mert nem a tájékozódó embereket akarják meggyőzni, hanem azokat, akik nem tájékozódnak, és sajnos belőlük van a legtöbb.
A propagandához meg hozzájárul a választási szabályok folytonos módosítgatása is, hogy a fidesznek lejtsenek.
A Fidesz úgy nyeri meg a futóversenyt, hogy a többiek lábát összeköti, majd befut a célba, és közli, hogy győzött
"Ezekhez az emberekhez a fideszpropaganda üvöltése jut csak el jórészet"
Ez ugyanolyan hazugság, mint amit kérdező írt.
"ha többet tájékozódnának róluk"
Akik akarnak, most is ugyanúgy tudnak tájékozódni, mint bárki más.
15 " az emberek nagy többsége nem tájékozódik aktívan, nem olvas különböző forrásokat, nem áll kritikusan az információkhoz."
Pontosabban azt írják, hogy NEM JUT EL A VIDÉKIEKHEZ a független, objektív tartalom, mert a kormányzati média jut el csak. Erre mondom én, hogy akkor azt be kell vezetni. Most ha jutnak dollármilliók MZP kampányára 1020-óta az ellenzéknek, akkor miért is nem vezetjük be a kábel TV-ét?
A kritikus gondolkozás addig jó ugye, amíg a kormányra kell kivetíteni. Mi lesz ha az emberek elkezdednének kritikusan agyalni a nyugati liberális viszonyokról?🤔
Jézusom! Már mikor volt, hogy kormányprogram keretében nem hogy kábeltévét, hanem optikát vezettek be a vidéki kistelepüléseken is.
Budapesttől 200 km-re, hátrányos helyzetű régió kis falujában két országos szolgáltatóból lehet választani; díjkedvezménnyel csalogatnak magukhoz, megállítási, visszajátszási, felvételi lehetőséggel. 1000 Mbit/s-os net van (lehetne 2000 is, de felesleges, mert minden készüléket bőven kiszolgál, és az udvart, a kert jó részét is beszóró WIFI ismétlőket is ellátja az 1000-es is).
Egy régiós szolgáltató révén már 22 éve, az ideköltözésünkkor is volt kábeltévé.
4G-s mobil lefedettség is van.
A távoktatás idején senki nem igényelt az iskolától eszközt, mindenki meg tudta oldani; a többgyerekesek is.
Tudom, az ellenzék vezető politikusai is ott tartanak, hogy csak M1, meg Kossuth rádió van vidéken. Bizony, nagy divat a rádió; SOKOL rádióm volt utoljára, postai gumival ráerősített laposelemekkel.
Meg hogy a Fidesz által megvett megyei napilapokból tájékozódunk. Persze. A helyi boltban már régen megszűnt az árusítása, mert megjött 2-3 példány, kitették, aztán küldték vissza. Előfizető sincs, az a terjesztés is abbamaradt; a posta nem terjeszti, külön kihordót meg nem volt érdemes fizetni (pontosabban nem volt vállalkozó az elérhető jutalékért), mikor 5 faluban volt 7 előfizető.
Na, ilyen „tudás” miatt röhögtük ki Márki-Zayt is, meg a műtájszólással beszélő Kunhalmit. És a „vidéket hozó”, a „vidéket jól ismerő” Jakabot.
Szerintem csak azért nem mondják, hogy nincs vezetékes ivóvíz és elektromos áram, mert abban kicsit bizonytalanok, és inkább csak azt mondák, amit biztosan tudnak. Amiről azt hiszik, hogy biztosan tudják. Amiről biztosan azt hiszik, hogy tudják. Na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!