Meg lehet úgy buktatni a Fideszt, hogy vidékre bevezetjük a kábel TV-ét?
Olvasgattam az ellenzéki értelmiség érveit, miszerint "lehetetlen leváltani a fideszt, mert csak a köztévé jut el oda". Én nem voltam vidéken, csak nagy ritán látogatok el hazai prominens turisztikai helyekre, így nincs releváns fogalmam hogyan élhetnek ott a "parasztok". Gondolom földművelő munkák vannak ott, így mindenki kétkezi munkás jó értelemben vett paraszt.
Ha valóban az a kormányváltás gátja, hogy ott nincsen net, kábel TV és ebben különböznek tőlünk Budapestiektől, akkor be kell vezetni oda ennyire egyszerű. Soros Györgyék elég sok pénzt adnak ennek az ellenzéknek már 2010 óta - ahogy maga MZP ismerte el - miért nem releváns dolgokba költenek akkor?
Ha bevezetnénk vidékre a kábel TV-ét, akkor az emberek az ATV-ét, az RTL híradót is tudnák fogni. Mindjárt más lenne a "parasztok" életfelfogása Magyarországon végbemenő folyamatokról. Nemde?
"nem. Csak rosszabb lenne, mert meglátnák mennyire "kompetens" az ellenzék"
:DDD
A kábeltévétől nem lesz több pénzük az igazi vidékieknek.
Sőt, ma Magyarországon talán az egyik legjobb az Úniós netes lefedettség. Mindenki zsebébe legalább ott van az okostelefon, aki akar hozzájut a hirekhez, nem ez a gond...
Az a gond, hogy az ottani földesúri rendszerrel kellene kezdeni valamit, mert az egyszeri melós nem tud máshová menni, csak a helyi Lőrinc gyárába, cégébe, üzemébe, földjére dolgozni.
Ez a média túlsuly egy mitosz.
Egészen mások az indokok.
Az meg nevetséges hogy vidéken nem tudnak jól tájékozodni az emberek, én is vidéki vagyok.
Max nem akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!