Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaztál,szavaznál?

Kire szavaztál,szavaznál?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 13:37
A kérdező szavazást indított:
A kormánypártokra , most is rájuk szavaznék.
A kormánypártokra , most az ellenzékre szavaznék.
A kormánypártokra , most nem szavaznék.
Az ellenzékre, most is rájuk szavaznék.
Az ellenzékre, most a kormánypártokra szavaznék.
Az ellenzékre, most nem szavaznék.
Nem szavaztam, most sem szavaznék.
29 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Épeszű ember nem szavaz a fideszre.
2023. jan. 4. 13:48
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Én a fideszre savaznák
2023. jan. 4. 13:51
 3/12 árokpart ***** válasza:
69%
Nem szavazni kell, hanem rendszert váltani.
2023. jan. 4. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

2014 voltam szavazni utoljára. Tavaly így voltam vele:

Fidesz: Toronymagasan őket gyűlölöm legjobban, a gyomrom forog tőlük. Az ország rákfenéje.

Ellenzéki Összefogás: Bármiféle kormányzásra is alkalmatlan, szerencsétlen, féleszű kupleráj, akik még egymást is utálták.

Mi Hazánk: A Fidesz zsebpártja, irritáló politikusokkal. Fujj!

MEMO: A Fidesz kamupártja, vicc.

Kutyapárt: Szintén vicc.

NÉP: Igazi legalja baromság, Gődény meg egy kotonszökevény.

Szóval egyetlen normális párt nem volt.

2023. jan. 4. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Jelenleg senkire, MZP volt az utolsó remény.

De ő sem azért mert jó politikus volt, hanem a szándék jó lett volna.

Vona óta nincs ütőképes ellenzék, ameddig a DK számít a legerősebbnek addig garantált a narancs 2/3 ami meg gyomorforgató...

2023. jan. 4. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Gyerekek! Egy dolgot kellene felfognotok, és híresztelni! A fideszt csak úgy lehet leváltani, eltakarítani, ha ellene szavazunk! Aki nem szavaz, az a fidesz maradását akarja. Aki olyan pártra szavaz akinek esélye sincs győzni, szintén a fidesz maradását akarja... Ha minden párt rossz és senki sem alkalmas, akkor is szavazni kell, mert a fideszt máshogy nem lehet leváltani! A fidesz a legnagyobb rossz, ha más mindenki rossz akkor a kisebb rosszra kell szavazni! Nem kell szeretni Márkit, nem azért kell rá szavazni! Hanem azért, hogy a fideszt eltakarítsuk!
2023. jan. 4. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 1994 ben szavaztam először a Fideszre, mindig rájuk szavaztam onnan kezdve 2022 ig.

Többé nem fogok.

Amit április óta csinálnak, az sok szempontból nem elfogadható.

Átverés az energia árrobanás/ rezsicsökkentés, az infláció, a bérek és egyebek befagyasztása.

Sajnos csalódtam, mert a rekord állami bevételek ( minimum a 30-40 70 százalékos áremelkedés miatt is) mellett lof@szt sem törődnek az állami szektorral. Szopóágon van egy csomó állami alkalmazott.

Elegem van pl abból is, hogy ilyen brutális az üzemanyag ára, a gáz ára!!

Állandóan a gázórát nézegetem, hogy belefér e a fogyasztás a rezsicsökkentett keretbe.

A bolti áraktól rosszul vagyok.

Tegnap a sarki zöldségesnél 10 tojás és egy jó kiló banán 1800 Ft volt, plusz fél kiló kenyér 540 Ft. Ez a mostani bérekkel vicc!!

Természetesen innentől kezdve egyik pártra sem szavazok, ellenzéki nem lettem, egyszerűen elégtelen az ország menedzselése az utóbbi fél évben.

2023. jan. 4. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
2023. jan. 4. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

#6.MSZP helyére így került a Fidesz, nem volt nagyon értelme...

Cseberből vederbe kategória, csak azért nem fog senki szavazni a DK-ra hogy a rosszat rosszra cseréljük...

2023. jan. 4. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Szerintem négy év múlva elfelejted ezt, és leszavazol majd rájuk, hogy ne Gyurcsány legyen hatalmon.
2023. jan. 4. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!