Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a ballibek tényleg okosabba...

Ha a ballibek tényleg okosabbak a Fidesz-KDNP-MiHazánk szavazóknál, akkor hogyhogy nem képesek befolyásolni a szerintük elbutított embereket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 12:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
32%
#18 Mondjuk az engem is érdekelne, hogy milyen értelmiségi vagy filozófus létezik aki Fidesz hívő. Jobboldalinak se nagyon tudnám mondani ezt a populista agyhalált, amit ők csinálnak. Gondolom ilyenekre gondolsz fideszes értelmiségi alatt, mint Bencsik, meg Bayer. :D
2023. jan. 4. 13:25
 22/33 anonim ***** válasza:

19 Miután állítottál pár baromságot, megkérdezed ki állított ilyet? amiket te állítottál tipikus agyatlan baloldali f.szságok, azok érdekes mód nem zavartak.

Már az európai vezetők is elismerik, hogy elcseszték, a szankciók nem működnek, lehetnél kicsit naprakészebb.

Próbál Putyin zsarolni? Kb. telibe tojja a szankciókat és indiával meg kínával bizniszel.

Annyira szánalmas vagy. Ha Putyinnak fájna, nem zsarolni "próbálna" csak a ti balos buborékotokban. Hanem pl kivonná a csapatokat ukrajnából és tárgyalni kezdene.

2023. jan. 4. 13:27
 23/33 anonim ***** válasza:
22 Mivel egy értelmiségi sem szavazna a baloldalra, innentől kezdve csak logika kérdése. Kérsz telefonkönyvet?
2023. jan. 4. 13:29
 24/33 anonim ***** válasza:

#22 Amit én állítottam, azt a jobboldali kommentekből szedtem össze. Te meg kitaláltad, hogy a baloldaliak szerint az USA egy jótékonysági szervezet, hogy valamivel kontrázni tudjál arra a sok baromságra, amit a pártotok összehord. Olyat sem állít az ellenzék, hogy csak nélunk van infláció, csak felmennek az internetre, és megnézik, hogy milyen inflációs adatok vannak nálunk és a környező országokban, ez a jobboldaliaknak valamiért nem megy.

"Próbál Putyin zsarolni?"

Akkor mi volt ez a hakni a gabona visszatartással? Tudod mi volt Putyin feltétele? Az, hogy szüntessék be a szankciókat:

[link]

Direkt mandinert linkeltem, de persze lehet őket is Soros bácsi pénzeli. Amúgy meg csak a szokásos hazudozás megy a részedről. De eben a cikkben is az a kezdőmondat, amit leírtam. Na kezdődhet a sipítozás, hogy ilyen meg olyan a baloldal, mert megint lebuktatok az állandó hazudozásotokkal. :)

2023. jan. 4. 14:37
 25/33 anonim ***** válasza:
#22 Persze gondolom a cikkre nem fogsz reagálni, mert csak annyit mondhatnál, hogy "bocs, hazudtam." :)
2023. jan. 4. 14:38
 26/33 anonim ***** válasza:

24 Tehát a farokméregetésből, amit Putyin a nyugati hatalmakkal csinál, "ha Te baszogatsz én is Téged", arra a következtetésre jutottál, hogy Putyin megijedt, összeomlott az orosz gazdaság, sír a szankciók miatt?

Tudtam, hogy nem vagy lángész.

Te "jobboldali kommentekből" szedted össze, bár a Te képességeiddel meglepne ha megállapítanád melyik komment jobboldali - én balodali elemzők és politikusok állításait fordítottam neked magyarra. Kunhalmi, Horn Gábor, Újhelyi és Cseh Kata.

2023. jan. 4. 14:43
 27/33 anonim ***** válasza:
#26 Nem, arra jutottam, hogy zsarol, hogy visszavonják a szankciókat. Ezt állítottam ugyanis korábban is. Te meg ezt tagadtad. Mivel hazudsz, mint a jobboldaliak általában. Azt állítottad, hogy Putyin boldogan bizniszel a kelettel, és le se tojja a szankciókat. Erre kiderült, hogy azért mégis érdeklik őt a szankciók annyira, hogy zsaroljon. Nehéz beismerni, hogy hazudtál mi? :)
2023. jan. 4. 14:45
 28/33 anonim ***** válasza:

#26 Közben küldjed azt ahol azt állítják, hogy az USA egy jótékonysági szervezet. A különbség a te és az én állításaim között, hogy te túlzol, még én nem.

"bár a Te képességeiddel meglepne ha megállapítanád melyik komment jobboldali" Nagyon könnyű megállapítani, szerintem még neked is menne. :)

2023. jan. 4. 14:46
 29/33 anonim ***** válasza:

28 Látom gyenge a felfogásod.

Idézetek: Gyurcsány (ismered?): Hazudtunk reggel, délben meg este....

A jobboldaliak hazudnak mi?

Horn Gábor: Soros egy jótékony öreg úr, nem árt senkinek a világon

Újhülye: A szankicók működnek, USA Ukrajnát védelmezi ...

Ti egybitesek meg mindet elhisztek.

2023. jan. 4. 15:56
 30/33 anonim ***** válasza:

"Azt állítottad, hogy Putyin boldogan bizniszel a kelettel, és le se tojja a szankciókat. Erre kiderült, hogy azért mégis érdeklik őt a szankciók annyira, hogy zsaroljon"

Ha te ebben tényleg logikát és egyértelmű következtetést látsz, akkor Neked tényleg elmentek otthonról és még a DK szintjét sem ütöd meg. Pedig ők a baloldal legalja.

2023. jan. 4. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!