Ha a ballibek tényleg okosabbak a Fidesz-KDNP-MiHazánk szavazóknál, akkor hogyhogy nem képesek befolyásolni a szerintük elbutított embereket?
19 Miután állítottál pár baromságot, megkérdezed ki állított ilyet? amiket te állítottál tipikus agyatlan baloldali f.szságok, azok érdekes mód nem zavartak.
Már az európai vezetők is elismerik, hogy elcseszték, a szankciók nem működnek, lehetnél kicsit naprakészebb.
Próbál Putyin zsarolni? Kb. telibe tojja a szankciókat és indiával meg kínával bizniszel.
Annyira szánalmas vagy. Ha Putyinnak fájna, nem zsarolni "próbálna" csak a ti balos buborékotokban. Hanem pl kivonná a csapatokat ukrajnából és tárgyalni kezdene.
#22 Amit én állítottam, azt a jobboldali kommentekből szedtem össze. Te meg kitaláltad, hogy a baloldaliak szerint az USA egy jótékonysági szervezet, hogy valamivel kontrázni tudjál arra a sok baromságra, amit a pártotok összehord. Olyat sem állít az ellenzék, hogy csak nélunk van infláció, csak felmennek az internetre, és megnézik, hogy milyen inflációs adatok vannak nálunk és a környező országokban, ez a jobboldaliaknak valamiért nem megy.
"Próbál Putyin zsarolni?"
Akkor mi volt ez a hakni a gabona visszatartással? Tudod mi volt Putyin feltétele? Az, hogy szüntessék be a szankciókat:
Direkt mandinert linkeltem, de persze lehet őket is Soros bácsi pénzeli. Amúgy meg csak a szokásos hazudozás megy a részedről. De eben a cikkben is az a kezdőmondat, amit leírtam. Na kezdődhet a sipítozás, hogy ilyen meg olyan a baloldal, mert megint lebuktatok az állandó hazudozásotokkal. :)
24 Tehát a farokméregetésből, amit Putyin a nyugati hatalmakkal csinál, "ha Te baszogatsz én is Téged", arra a következtetésre jutottál, hogy Putyin megijedt, összeomlott az orosz gazdaság, sír a szankciók miatt?
Tudtam, hogy nem vagy lángész.
Te "jobboldali kommentekből" szedted össze, bár a Te képességeiddel meglepne ha megállapítanád melyik komment jobboldali - én balodali elemzők és politikusok állításait fordítottam neked magyarra. Kunhalmi, Horn Gábor, Újhelyi és Cseh Kata.
#26 Közben küldjed azt ahol azt állítják, hogy az USA egy jótékonysági szervezet. A különbség a te és az én állításaim között, hogy te túlzol, még én nem.
"bár a Te képességeiddel meglepne ha megállapítanád melyik komment jobboldali" Nagyon könnyű megállapítani, szerintem még neked is menne. :)
28 Látom gyenge a felfogásod.
Idézetek: Gyurcsány (ismered?): Hazudtunk reggel, délben meg este....
A jobboldaliak hazudnak mi?
Horn Gábor: Soros egy jótékony öreg úr, nem árt senkinek a világon
Újhülye: A szankicók működnek, USA Ukrajnát védelmezi ...
Ti egybitesek meg mindet elhisztek.
"Azt állítottad, hogy Putyin boldogan bizniszel a kelettel, és le se tojja a szankciókat. Erre kiderült, hogy azért mégis érdeklik őt a szankciók annyira, hogy zsaroljon"
Ha te ebben tényleg logikát és egyértelmű következtetést látsz, akkor Neked tényleg elmentek otthonról és még a DK szintjét sem ütöd meg. Pedig ők a baloldal legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!