Mi a magyarázata, hogy a magyar Facebookon szinte csak oroszpárti hozzászólást olvasni?
Nézzem, akár oroszpárti hírportál, akár ellenzéki legtöbb helyen, Pl.: Zelenszkij háborús bűnös, végre megfagynak az ukránok télen, ukrán mese, nincs is háború, Putyin nemzeti hős, atombombát nekik, nem kellett volna medvebajusz húzogatni, Megérdemlik a szétlőtt házakat, rég fel kellett volna adni Zelenskijnek stb stb.
Mi lett az emberekkel, ezek szerint, 1956ban is le kellett volna tennünk a fegyvert, és nem a medvék bajszát húzogatni. Miközben a lengyelek, szlovákok, átkapcsoltak nagy orosz ellenesbe, küldik a fegyvert az ukránoknak, meg bíztatják őket, mi meg az ukránokat hibáztatjuk mindenért. Mi lett a nemzettel? A V4ek is elhatárolódtak már tőlünk, a nyugati országok meg teljesen az oroszpárti politikánk miatt.
Szimpla, józan gondolkodásról gondolom, még nem hallottál!
-Alapos okom van ezt feltételezni, ha csak szélsőségekben, beskatulyázottan vagy képes gondolkodni, - mert a gondolatmeneted alapján ez így van!
Fogadd el, hogy vannak, akik nem azt mantrázzák, amit te szeretnél hallani, van önálló véleményük és még gondolkodnak is!
Itt most nem az a lényeg, hogy szerinted helyesen gondolkodnak, hanem az, hogy önállóan - és nem azt fújják, amit pl, a te torkodon gondolkodás nélkül le lehet tolni!
Nem bonyolult!
Te is azt a szintet képviseled, mint sok tévképzetben élő ember:
azt hiszitek, hogy ha valaki nem gyűlölködik feleslegesen csak szimplán használja a fejét és kiáll az álláspontja mellett, akkor az már ilyen imádó, meg olyan szopkodó!
A 15 perc távlatánál hosszabb távon is önálló gondolkodásra képes emberek meg szemközt röhögnek titeket úgy, ahogy én is, - pedig nem vagyok orosz-imádó vagy hasonló, de elítélem a primitív vak gyűlölködést.
Neked van egy véleményed. Nekem is. A kettő lehet, hogy különbözik egymástól. Pont! Számomra ez nem bonyolult, - az meg nem érdekel, hogy más embereknek igen!
Mert valamiért még mindig sok a hülye ember, aki egy elszegényedő diktatúra pártján áll, akik 100.000 fiatal katonát küldtek a halálba a semmiért. Vannak akiknek a civilek bombázása és a hazudozás jön be mert ezzel tudnak azonosulni.
Csak azt nem értem akkor miért nem költöznek oda és miért a nyugati bérekért sír ez a rengeteg, köpönyegforgató féreg.
Miért kell mindenképp valamelyik oldalon állni?
Ha én utálom az oroszokat, de közben az ukránokat is, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!