Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Írtam egy antsi verset. Mit...

Írtam egy antsi verset. Mit szóltok?

Figyelt kérdés

Az Orbán terror

Meddig tűrjük az Orbánt

Az ereszen lecsúszást

Az éhezést

A milliónyi szenvedést

Kaleta gépén megrontott ezernyi kisgyerek

Szájer laptopján gránitszilárdság

Az országot szétlopják

Vesszen az Orbán

Ébredj magyar!

2023. jan. 4. 07:36
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig nem fejtetted ki, hogy neked mitől olyan terror, és mitől olyan rossz élni.
2023. jan. 5. 16:28
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ezt pár héttel korábban találod ki, lehet, hogy indulhattál volna az RTL Év Embere díjáért.
2023. jan. 5. 17:22
 43/47 A kérdező kommentje:

41es hol is kezdjem

-Orbán eladta az országot Putyinnak,német multiknak, Kínának

-folyamatosan hazudott 2006 és 10 közt és vhogy nem tűnt fel a kedves választópolgároknak

-miután 2010be hazugsággal 2/3a lett a jogot a saját szajhájaként kezeli

-Oligarchiákat tart fent és hűbérúrként viselkedik

-veszélybe került uniós és nato tagságunk az orosz barát politikája miatt

2023. jan. 5. 17:48
 44/47 anonim ***** válasza:
21%

Uniós tagság eleve minek? Csak ránk erőltetnék azt a libsi szart, amit ti nyomattok.

Ha már megemlítetted ezt az orosz eladást, ha jól tudom, a ti felmenőitek voltak azok, akik 56-ban behívták az oroszokat, jól mondom, Kádár, és Apró elvtárs? Aztán itt voltak a nyakunkon több, mint 40 évig, szóval ez a ti szátokból kicsit furcsa.

Nem hazugsággal lett 2/3-a, az emberek nem kértek többet a nagy bölcs vezéretekből, Ferkóból. És erre nem foghatjátok, hogy uszítva volt, 1-2ezer embert még rá lehet venni uszítással, hogy kimenjenek balhézni, ebből születnek a tanártüntetésetek is. Egy egész ország tüntetett, és nem csak Pál Utcai Fiúkat énekelve b*ziskodva, hanem egész Budapest lángokban állt.

Oligarchákat tart fent, akárcsak Gyurcsány, előtte Horn Gyula, előtte Antal József, előtte a drága Kádárotok, előtte Rákosi elvtársatok, de egészen Batthyányi Lajosig visszamehetnénk, mindenhol megtalálható.

2006 és 10 között nem hazudott, most hazudozik össze-vissza a háborúról, és a vírusról hazudozott egy csomót, ebben az egyben igazad van.

2023. jan. 5. 18:46
 45/47 anonim ***** válasza:
82%
Ehhez nincs is mit hozzátenni. Politikai, szociális, társadalmi, gazdasági, oktatásügyi fórumszakértöink mindent megmagyaráztak itt a gyk-n.
2023. jan. 9. 07:45
 46/47 anonim ***** válasza:
45. Nem libsikém, csak mi előállunk érvekkel, amik komolyabbak annál az agybajnál, amit a kérdező is írt.
2023. febr. 1. 23:39
 47/47 anonim ***** válasza:
82%

Kik az a ti?

Én úgy vettem észre, hogy nem csak háború és vírusügyben hazudnak.

Kádár nem behívta az oroszokat, jöttek azok maguktól. Kádárt megtették miniszterelnöknek. Ne érts félre, nem védem ezzel az öreget, hisz elárulta az országot, de nélküle sem jártunk volna semmivel jobban.

[link]

[link]

2023. febr. 2. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!