Mit szóltok hozzá hogy már varmegyékben él a Magyar?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 19:25
5/19 anonim válasza:
Szavakban ki sem tudom a fejezni a különbséget, hogy milyen vármegyében élni a megyéhez képest.
6/19 anonim válasza:
Ha engedtétek visszafelé forgatni a történelem kerekét, akkor nem kell csodálkozni.
9/19 anonim válasza:
Én ugyanúgy megyében élek, rám nem hatnak a fideszes f*szságok.
Nem érdekel mit hoznak be törvénybe, én azon a nevén szólítom minden magyarországi megyénket, ahogyan anno megtanultam. :)
Egyébként maga az elképzelés is f*szság, tipikus mihasznák-fityisz kombós, hogy hátra menjünk, ne előre. Bár, végül is mentünk előre, egy lépést viktorka koronázásáig. Mostmár van ispán, főispán, következőnek jöhet a korona, mi meg leszünk jobbágyok. Vagyis én nem, mert előtte inkább lelépek akkor.
10/19 anonim válasza:
Basszus. Szerkeszthetek új logót a weblapra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!