Csak engem zavar, bosszant, hogy a MEGYÉT "VÁRMEGYÉNEK" nevezték át Orbánék? Miért kellett átnevezniük?
Figyelt kérdés
Erről semmi infót, híreket nem olvastam és nem is értem, hogy miért kellett átnevezniük, mire volt ez jó.
Nem is volt erről népszavazás, minketr meg sem kérdeztek, hogy maradjon-e a Megye, vagy VÁRmegye legyen.
2023. jan. 3. 21:02
11/21 anonim válasza:
Mert így trendi. Egyébként is ez volt az eredeti nevük
12/21 anonim válasza:
#10 Áhh, nem is mondtam.Hanem a teljes összegre értettem.
13/21 anonim válasza:
Szerintem nem vagy egyedül, - de én vastagon tojom le!
Az a része tényleg bosszantó, hogy hülyeségre mindig tudnak kiszorítani pénzt, de érdemi beleszólásunk nemigen van abba, hogy néhány kretén nem tud mit kezdeni magával a felhőtlen jólétében.
14/21 anonim válasza:
Értelmetlennek látom, a megye szó teljesen jó volt, de lehetne rövidebb is mondjuk "me"
15/21 anonim válasza:
Zavar engem is, nem a XXI. sz.-ba való ez már.
17/21 A kérdező kommentje:
ma 21:57
Bamot az egy motorkocsi
2023. jan. 3. 22:02
18/21 anonim válasza:
A megye az megye. Az ispánok pedig továbbra is seggnyalók.
19/21 anonim válasza:
Totál hidegen hagy, nekem marad megye aztán szevasz.
20/21 anonim válasza:
Borsod vármegyében éheznek a jobbágyok.....hát nem jobban hangzik így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!