A budapestieknek meddig kell még elviselni a közveszélyes Karácsony ámokfutását?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 20:58
1/12 anonim válasza:
A következő szavazásig. Vagy ilyenkor nincs már demokrácia Magyarországon?
2/12 anonim válasza:
Ha baja van a Pestieknek, akkor majd utcára vonulnak Karácsony ellen.
3/12 anonim válasza:
Neked csak FŐNÖK ÚR és remélem 20 évig
4/12 anonim válasza:
Utálom őt, de a kövi választásokig. Ez van. Én sem akarom, hogy a moslékosok vergődése miatt előbb legyen Országgyűlési választás.
5/12 anonim válasza:
Én amúgy mindig csak a vidéki fideszeseket hallom pofázni, hogy mekkora a dugó a városban. Mintha nem lenne probléma a forgalommal már kb. 30 éve...Ebből is látszik, hogy ezek a kommentelők nem pestiek.
6/12 anonim válasza:
#5 Ja dumálni tudnak,Romániából jobban tudják mi van Budapesten
7/12 anonim válasza:
Sajnos vannak nála jóval közveszélyesebbek is.
8/12 anonim válasza:
Az első fehér karácsonyig, - amikor egy félkész építkezésen tett látogatása alkalmával belefullad véletlenül emberünk az építkezés meszes gödrébe...
9/12 anonim válasza:
A magyaroknak meddig kell még elviselni az elmebeteg, közveszélyes NER ámokfutását?
10/12 anonim válasza:
Karácsony ellen hány tünti volt ? Szerintem 0
Orbánod ellen ? Hát kb minimum 100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!