Ez az elmélet megállja a helyét?
Mindig azt hozzák fel ellenérvnek a problémákra, hogy annyira szegény a magyar hogy így is tele a kosár, tele a pláza, a boltok bevétele minden évben rekordot dönt stb., magyarán nincs itt semmi baj csak sír a szánk. Én arra jöttem rá, hogy ez a furcsa kettősség ami a társadalom megítélésén tetten érhető az ingatlan piaccal hozható összefüggésben.
Magyarán lehet megvesszük a legujabb Iphonet, Playstationt, Tv-t, órát, külföldi nyaralást stb. olyan emberek is akiknek régen elképzelhetetlen volt, de ennek az ingatlan az ára, amit az emberek régen ingatlanra, valamint más fontosabb dolgokra, állatokra, takarmányra, vetőmagra, földvásárlásra, haszongépekre, háztartási eszközökre stb. tettek félre vagy fizettek törlesztőben már 20-on éves koruktól kezdve, azt most felváltottuk (fiatalok) élvezeti cikkekre, de ezek így is olcsóbbak. Semmivel nem vagyunk előrébb, csak mivel nem tudunk komoly dolgokra költeni, több kacatot, baromságot tudunk venni, ebből az öregek meg levonják azt a következtetést, hogy milyem jól élünk, holott nem...
"ma már egy panel is egy 20-as."
Igen, és?
14) szerintem inkább azt mondta hogy mindenki dolgozzon többet.
A kettő nem ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!