Akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, miért nem fizet többet önkéntes alapon?
Én az idén pl. nem voltam szavazni, de annyira tahók, bunkók az ellenzéki kommentelők mindenhol, hogy 2026-ban a Fideszre fogok szavazni. Elegem van belőletek. ELviselhetetlen, ahogy az ellenzéki taplók ledorongolják , lebutázzák , aki nem tartozik az ellenzéki, mindent és mindenkit, nem csak Orbánt gyűlölő keménymagba.
Hányingerkeltőek vagytok.
30, ezt most úgy írod, mintha lenne olyan (legális) alternatíva, hogy nem fizetünk adót, vagy hogy nem úgy fizetünk a rezsiért, ahogy azt kiszámlázzák.
Akit érdekelnek tényszerű adatok a rezsicsökkentésről és a magyar energiapiacról, annak ajánlom az alábbi két videót:
1. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=Up95ty8JgRM&ab_channel=D%C3%..
2. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=Z21UXVDy000&t=1s&ab_channel=..
Mindenki nézze nyugodtan végig. Csak a bunkók ne butázzák, ostobázzák minden nap, aki nem az ő keménymagjuk tagja.
Nálam most telt be a pohár, Fidesz-szavazóvá tettetek.
37, itt most fejezd be a provokációt. Tizszer leirtam, mennyire ellenszenves külső szemmel nézve olvasóként, aztán kommentelővé válva is az ellenzéki keménymag viselkedése.
Erre van képed meghazudtolni, hogy eddig is Fidesz szavazó voltam és azt hazudom, hogy miattatok lettem az. A pofám leszakad tőletek. Csendes olvasó voltam sokáig, utána kezdtem kommentelni és ma telt be veletek a pohár örökre. Tele van veletek a hőcipőm. Prolik vagytok, akiknek mindig mniden szar. AKik mindig mindent jobban tudnak. Akik megszabják a másik kommentelőnek, hogy mikor milyen szavazó volt. AKik meghazudtolják, leostobázzák a többieket. Akik mindenkitól mindent jobban tudnak, mintha szellemi óriások lennének hozzájuk képest.
Elképesztő. Hányingerkeltőek vagytok ! Ezek hozzák a kétharmadokat .Az ellenzéki politikusok is igy viselkednek és a kommentelők is.
Mondjuk az is kemény, aki az inernet pöcegödrében fejleszt politikai álláspontot:D
Lássuk be, a magyar politikakultúra a béka rottyantója alatt van, de ami itt a GYK-n zajlik az még azon is túltesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!