"magasan Budapesten volt a legolcsóbb a gáz az európai fővárosok között."
2023. jan. 2. 22:12
13/48 anonim válasza:
10: akkor miért kérdezel ilyen hülyeséget? Az itt maradók fizetik a magas áthárított árakban a rezsicsökkentést, mindenki fizeti itt, ha akarja, ha nem.
2023. jan. 2. 22:15
14/48 anonim válasza:
12: és kifizetjük ezt minden másban, amit megadóztatnak, nem izoláltan csak a rezsit kell nézni, hanem mindent, amire költeni kell
2023. jan. 2. 22:16
15/48 anonim válasza:
Ezt én javasoltam a gyakorin, hogy aki mindig támadja és megkérdőjelezi a rezsicsökkentést, az fizessen rezsicsökkentés-mentes rezsit, a többiek meg kapják meg támogatás formájában az összeget.
2023. jan. 2. 22:19
16/48 anonim válasza:
15: rendben, de mivel közpénzből fizetik a rezsicsökkentést, ezért akkor én kérem vissza a befizetett adómat, mert az ugye nem lenne korrekt, hogy elvegyék a pénzemet, de nekem ne adjanak belőle, akkor azt én tarthassam meg ugyebár
2023. jan. 2. 22:31
17/48 anonim válasza:
16 , Hogy jön ide az adó ? Az adóról mindenki tudja, hogy létezik.
A rezsicsökkentésnek vannak támadói, akik szerint nem létezik. Ha szerintük nem létezik, nyugodt szivvel mondjanak le róla (az ő olvasatukban úgyis a semmiről mondanak le) és kapják meg a többiek.
Visszakaphatod az adód, de akkor ne vegyél igénybe semmit, amit közpénzből finansziroznak. Még az ingyenes közoktatást sem.
2023. jan. 2. 22:35
18/48 anonim válasza:
#17: De nem azt akarjuk, hogy csak mi fizessünk piaci árat, hanem hogy mindenki azt fizessen, ne adón keresztül szedjék be. Mit nem lehet ezen felfogni?
2023. jan. 2. 22:41
19/48 anonim válasza:
Felőlem fizessél piaci árat, hétszeres árat. Teszek rá . Elegem van unásig a mindennapi mocskolódásból, fanyalgásból, ami itt megy.
Fizessen minden ellenzéki hétszeres árat és a befolyt összeget forditsák valami hasznos célra. Pl. rászorulók, oktatás, eü.
2023. jan. 2. 22:45
20/48 anonim válasza:
19, csak két tény:
1. A piaci ár nem a rezsicsökkentett ár hétszerese. Igen, volt egy olyan időszak amikor így volt. AMikor rögzítették. Most bőven nincs annyi.
2. 2021 előtt a rezsicsökkentett ár magasabb volt, mint a piaci ár. Azaz a rezsicsökkentés miatt többet fizettél az energiáért, mintha nem lett volna rezsicsökkentés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!