Miért nem támogatják legalább az ellenzéki pártok Jakab Pétert abban, hogy feloszlassák a Parlamentet és új választás legyen?
#9 "2! Időközi választások mondanak valamit?"
Azt érted hogy mit jelent az időközi választás?
Nem hiszem.
Mi köze az időközi választásnak a parlament feloszlatásához és új választás kiírásához?
Függetlenül attól, hogy ki nyert, vagy ki nem nyert tavaly, és ez jó, vagy nem jó, ez az ötlet egy nettó szánalom.
Már miért is kéne feloszlatni? Mert neki nem tetszik az Országgyűlés összetétele, vagy mi? Akármiért is akarja ezt, nem komolyan vehető.
11.
Jaaaj, az még de szánalmas tud lenni, amikor egy időközi helyközin nyer a balos jelölt - összesen 410 szavazattal a második 380 szavazatos Fityiszes és a harmadik 40 fős szélsőjobboldali előtt, akkor már megy a recska, hogy mekkora győzelem volt, meg ez a Fidesz vereségét vetíti előre.
Aztán az országoson megint hasalnak.
Azért tisztázzuk: aki azt erőlteti, hogy az aktuális kormányt népszavazással váltsuk le, az a demokratikus rendszer kereteiből akar kilépni és az anarchia felé tesz lépéseket.
Nincs új a nap alatt, mert 2006-ban éppen Orbán Viktor jött azzal a szöveggel, hogy a beismert hazugság miatt a Gyurcsány-kormány illegitim, és népszavazással azonnal le kell váltani, erre meg a mostani ellenzék is lesüllyedt erre a banánköztársaságba való szintre.
#15 Mondj már olyat amit nem ismertek az emberek az áprilisi választások előtt és ne annak tudatában döntöttek volna arról kire szavaznak, hogy veszélyhelyzetek voltak kihirdetve és rendeleteket hoztak közben!
Mi az amiről nem tudtak az emberek és ami miatt ma másképpen döntenének?
11! Figyelj, nem tudom te voltál el az elkövető, de akire reagáltam gyakorlatilag közölte: Négy évre választunk parlementet és punktum! Pedig nem! Érted már?
Azt hittem elég egyértelmű abból, hogy visszakérdeztem, de mindig meglepődök páran mennyire nehezen értik meg ha csak utalok valamire, és nem írom le feketén-fehéren!
Akkor a kedvedért:
NEM NÉGY ÉVRE VÁLASZTUNK PARLAMENTET! Addig választunk, ameddig az működni tud! ha az négy év, akkor négy év! Négy évente KELL választást tartani, de akár fél évente is lehetne, ha nem tudna stabil kormányzat alakulni, vagy más ok miatt nem tudna működni a korábban felállt testület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!