Legutóbb miért szavaztál a Fideszre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 17:38
11/18 anonim válasza:
Mert hűlye voltam. (2018-ban volt)
13/18 anonim válasza:
2010, reméltem, jobbak jönnek.
Hát még rosszabbak jöttek.
14/18 anonim válasza:
Legutóbb áprilisban szavaztam rájuk, mégpedig azért, mert bármennyi szart csináltak is, legalább eltörölték a családi pótlékot, növelték a magyar vagyont, szembeszálltak a liberális fősodorral, és egyszerűen nem tudnak olyat tenni, amitől rosszabbak lennének, mint egy mai baloldali, liberális vagy zöld párt.
15/18 anonim válasza:
Brávó 14 csak nem be kontrol v kontrol c-ézted valami zseniális fidesznyik agymenését
16/18 anonim válasza:
Soha nem szavaztam a fideszre(nem is fogok)
Egyetlen egyszer fordult meg a fejemben,hogy rájuk szavazzak
2010-ben,18 évesen
de örülök,hogy nem tettem.
Kevés dologra vagyok úgy igazán büszke,de arra igenis,hogy erre gittegyletre sosem szavaztam.
17/18 anonim válasza:
Mert abban bíztam, hogy Gyurcsány kormánynál már rosszabb nem lehet, legfeljebb csak ugyanolyan rossz. Hát lett.
De ez még 2010-ben volt.
18/18 anonim válasza:
A Fideszt takarítsátok el, ne a jövő gyárát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!