"Ez a boomerek háborúja" Mi a véleményetek erről a hozzáállásról?
Több fiataltól olvastam már ilyen megnyilvánulásokat.
A mostani orosz-ukrán és tajvani-kínai konfliktusról az a véleményük, hogy semmilyen oldalt nem tudnak támogatnak benne, mivel ez boomerháború, régi eszmék és régi világnézetek miatt vívják.
Ők már egy olyan világot képzelnek el, amiben nincsenek nemzetek, mindenki folyékonyan tud angolul, és a technikának hála bárkiveo tud kommunikálni a Földön, a videójátékoknak és a Netflixnek hála pedig egységes globális kultúrában osztoznak a bolygó fiataljai, mivel az anime, a Marvel, és az Overwatch mindenhol beszédtéma.
Szóval ha jól értem akkor a kérdés egyik felében eltörlöd a háborúkat és szerinted világbéke lesz. Míg a másikban ráerőlteted mindenkire videojátékozást, az animéket, a Netflix a Marvelt meg az Overwatch-ot.
Elmondanám, hogy semmivel nem vagy jobb azoknál, akiket a kérdés első felében kritizálsz.
Mondanék neked egy animás példát, ha már igy felhoztad.
Van egy olyan sorozat, hogy Cross Ange Tenshi to Ryuu no Rondo
Ebben az amimében van egy olyan fickó hogy, Embryo ez a szerencsétlen rakás szánalom ember.
Az egész világra ráakarja erőltetni a saját ideológiáját. Nos nemigazán arat vele osztatlan sikert és a végén főhősnőnek a barátja meg is öli. Na meghát a nők nemigazén díjazzák, ha megakarják őket erőszakolni.
Vastagon ajánlom megtekintésre. Indavideo-n megtalálod.
Na mi van itt még.
Videojátékozás Én személy szerint csak SP-ben játszom és pedig azért mert engem a Story központú játékok érdekelnek.
Továbbá nincs időhöz kötve néhány kivételt leszámítva nem kell hozzá részleges vagy teljes online jelenlét.
Továbbá én szeretem ha egy játék nekem szól. Még akkor is ha annak van beépítve MP módja. Engem csak az SP érdekel.
Innentől kezdve nem nehéz kitalálnod hogy életemben nem játszottam az Overwatch-al és nekem nem is hiányzik.
Netflix-et sem használtam életemben és szintúgy nem érdekel.
A Marvel meg számomra minőségileg egyenlő egy talicska trágyával.
Semmi egyéb mint maszkos emberek verekszenek, na dik mekkora minőség.
Szóval csak hogy tudd az emberek túlsokak és sokfélék ahhoz, hogy ezt bárki belesüristse egy saját maga által kitalált sablonba.
Attól, hogy te a fent előbb felsorolt dolgokat szereted az nem jelenti azt, hogy ezzel mindenki más is ígyvan.
Ezt nem ártana felfogni.
Ha már mindéképpen hatalom gyakorlós reform példát akarsz, akkor olvasd el Kábúsz bin Szaíd Ál Szaíd
ománi szultán történetét.
Ö Angliában tanult és belátta azt, hogy nem úgy lesz nagy egy ország, ha emberekre erőltetjük rá a saját világnézetünket.
Na további hosszú hasznos életet.
Nem tudom, hogy te kivagy, de nagyon buta lehetsz.
A barátnőm egész életében Német nyelvterületen élt és dolgozott, most is Zürich-ben lakunk.
Soha életében se ö sem én nem foglalkoztunk videojátékokkal sem Netflix-el.
És van egy jó pár millió ilyen ember még.
De ha pl Lugano-ba mész át Zürich-töl 5 óra vonattal. Az meg Olasz nyelvterület.
Te nagyon elvagy tájolva gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!