Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Ez a boomerek háborúja" Mi a...

"Ez a boomerek háborúja" Mi a véleményetek erről a hozzáállásról?

Figyelt kérdés

Több fiataltól olvastam már ilyen megnyilvánulásokat.

A mostani orosz-ukrán és tajvani-kínai konfliktusról az a véleményük, hogy semmilyen oldalt nem tudnak támogatnak benne, mivel ez boomerháború, régi eszmék és régi világnézetek miatt vívják.

Ők már egy olyan világot képzelnek el, amiben nincsenek nemzetek, mindenki folyékonyan tud angolul, és a technikának hála bárkiveo tud kommunikálni a Földön, a videójátékoknak és a Netflixnek hála pedig egységes globális kultúrában osztoznak a bolygó fiataljai, mivel az anime, a Marvel, és az Overwatch mindenhol beszédtéma.

2023. jan. 1. 17:12
A kérdező szavazást indított:
Igazuk van a fiataloknak
Nincs igazuk
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Sehol nem olvastam ezt a baromságot. Tudnál valami linket küldeni? Amúgy ez régi toposz, már a vietnámi háború idején is hasonlóról énekelt Bob Dylan.
2023. jan. 1. 17:14
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Ezen az oldalon, a redditen, és az alternatehistory-n.
2023. jan. 1. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Link?
2023. jan. 1. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Bizonyos értelemben igen. Putyin Szovjetunió iránti nosztalgiája miatt tört ki a háború.
2023. jan. 1. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
14%

Már csak az az egy érdekel hogy a videojátékozás mellett hogyan képzelik el a munka világát? hogy kerül étel az asztalukra?

Sok éretlen kölyök.Még gumit sem tudnak húzni a micsodájukra.

2023. jan. 1. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Ezek retardáltak, és ha ők a jövő, akkor inkább a halál. Pedig én is fiatal vagyok.
2023. jan. 1. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Van benne valami, de az utolsó bekezdéseddel nem tudok mit kezdeni.
2023. jan. 1. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ezt a hülyeséget továbbra is csak a kérdező találta ki. beszélnek hülyeségeket a fiatalok, de nem ilyeneket, hogy egész életükben csak videójátékozni akarnak. Ezt valami boomer találhatta ki, hogy hergeljen, aztán most osszák egymás között a kamu hülyeséget.
2023. jan. 1. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Én így még nem gondoltam rá, de egyet tudok ezzel érteni. 70 körüli világuralomra törekvő férfiak harca ez. Van még 10-15 évük hátra. Egy 20-onéves fiatalnak van jó esetben még 50-60 éve hátra, így nekik a globális felmelegedés, a túlnépesedés, a migráció sokkal nagyobb kihívást jelentene, ha nem hataloméhes pszichopaták által gerjesztett vérengzésekkel kellene foglalkozni.
2023. jan. 2. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha "az anime, a Marvel, és az Overwatch mindenhol beszédtéma" lesz, akkor ebből is egy kvázi boomer-diktatúra lesz, csak más csomagolásban pedig nem olyanok akartak lenni mint a szüleik.
2023. jan. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!