Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fideszmaffia migrációelle...

Ha a fideszmaffia migrációellenes, akkor miért van egyre több kínai az országban?

Figyelt kérdés

2023. jan. 1. 04:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Mi Hazánkos vagyok és egyetértek, a fidesz hazudik orba szájba! minden idegent kitiltani az országból és csak Magyarok maradjanak Magyarországon! se kínai se migráns se semmi! franciaországba francia, Magyarba Magyar, németországba német, japnába japán és így tovább, világbéke első lépése ez lenne!
2023. jan. 1. 04:10
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
#1: Egyetértek, csak az európai ember az nem akar "aljamunkát" végezni, csak a kényelmes, jól fizető diplomásat. A rendszert kell megváltoztatni, mert amíg az emberek készpénznek veszik, hogy jólét van, addig nem fognak változtatni a hozzáállásukon. Mondjuk szerintem az ázsiaiakkal nincs annyi baj, és azért őket nem úgy hozzák ide, hogy eldobálják a papírjaikat, aztán segélyen éldegélnek, és terrorizálják a hazaiakat.
2023. jan. 1. 04:13
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Fidesz logika alapján ők a jó migránsok.
2023. jan. 1. 04:23
 4/14 A kérdező kommentje:
A kínaiak nem alja munkát végezni jöttek ide, hanem pont a magyar alkalmazottaikkal végeztettik a csicska munkát éhbéres fizetésért. A mostani árfolyamon játékpénz értékű forintból pedig kilóra vásárolják fel a belvárosi lakásokat országszerte. Kérdezem én, hogyan települhetnek ezek be ezresével, miközben a fideszmaffiavezér Orbán O1G Viktor szerint mi nem engedünk a migrációnak?
2023. jan. 1. 04:43
 5/14 anonim ***** válasza:
2%
Nincs egyre több kínai az országban.
2023. jan. 1. 06:40
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
A kerítés nem fogja meg a repülővel érkező migráncsokat.Az legfeljebb csak a földön járók ellen véd...
2023. jan. 1. 07:09
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintük van "Ez az én emberem, az nem az én eemberem" szelekció.
2023. jan. 1. 07:12
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

4: írták valahol, hogy mentek megvenni egy belvárosi lakást, 5 perccel a hirdetés felkerülése után rohantak oda, és fél órával előztek meg egy kínait, aki táskában hozta készpénzben a teljes vételárat, hogy adják el neki

Szóval tényleg valós, hogy felvásárolják az országot, a legjobb ingatlanokat a magyarok elől, a fidesz meg asszisztál ehhez.

2023. jan. 1. 07:14
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Szakajtval hozzák a külföldi munkásokat, akiknek egy része maradni is fog:

Még több vietnámi vendégmunkás jöhet Magyarországra

[link]

Tömegesen érkeznek az ázsiai munkások, miután a kormány lazított a feltételeken

[link]

A kormány szerint a magyar emberek érdeke az ázsiai vendégmunkások importálása | Alfahír

[link]

2023. jan. 1. 07:15
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Mert tartozunk Mitszimatszkónak, nem is kevéssel. Ott meg már sokan vannak.
2023. jan. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!