Fideszesek, ti egyetértetetk azzal, hogy a kormányotok inkább drága kínai és középkeleti hiteleket vegyen fel az olcsó eu-s hitelekkel szemben?
Figyelt kérdés
Az istenetek Vitya nyiltan kijelentette, hogy neki nem kell eu-s hitel hiszen az eu feltételeket szab az olcsó hitelhez, pl. demokratikus értékek megőrzése, a felvett pénz korrupciómentes, az ország számára hasznos elköltése. Míg a kínaiaktól, közép-keleti országoktól töbszörösen magasabb kamatokkal, de követelmények nékül kaphat hitelt, kénye kedve szerint költheti el Lölö és a többi fidesz stróman és oligarcha gyarapodására és nem baj ha belegebed az ország hiszen a lakosság fogja majd visszafizetni.2022. dec. 31. 17:54
1/14 anonim válasza:
A Fideszesek mindig egyetértenek Orbán lépéseivel.
2/14 anonim válasza:
Mi az a hitel?
Mi az a kamat?
Mi az a jövőkép?
Üdv: Fideszes szavazó
3/14 anonim válasza:
Nem. Én azzal értek egyet, hogy páváinkat be kell sorozni, küldeni a frontra és a hitelek helyett hadizsákmányból profitálni.
4/14 anonim válasza:
Felőlem az államadóság 500% is lehet. 2023.-ban lelépek remélhetőleg az USAba
6/14 anonim válasza:
“ Onnan kivágnak.”
Engem? Nem vagyok szélsőjobbolfideszbolsevik így nem valószínű
7/14 anonim válasza:
#3 Te frankón annyira szégyellted a sok lepontozást, hogy elrejtetted a pipáidat? :D
8/14 anonim válasza:
Akartad mondani a gyors lejáratú, magas kamatozású IMF hitelekkel szemben....
Az IMF még a kormányzásba is beleszól. Megszorításokat követelnek, hogy visszakapják a pénzük
9/14 anonim válasza:
#7 valószínűleg nemrég regisztrált, és még nincs elég válasza, ami alapján megjelenjenek a pipái.
10/14 anonim válasza:
Azért mert a nyugat gonosz és tönkre akarját tenni az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!