Az ellenzékieknek mi baja a videóval, amiben Orbán azt mondja, hogy épp most jött ki a templomból? Szerintük helyes dolog mindenkit mindenhol zaklatni?
12 - Akkor a 7-es hozzászólásodban te is elismerted, hogy az egész ellenzék baloldali. Hiszen én ellenzékről írtam, te pedig baloldalra reagáltál.
Amikor meg a közmédia mondja ugyanezt, hogy pl. MZP a baloldal miniszterelnök jelöltje, akkor meg sírtok, mint a nyűves kutyák :D
14 - Persze szöveget értelmezni nem tudsz :D
Bemásolnád, ahol azt írtam, hogy nem vagyok előítéletes? :D
“ 10 - Ja, tudjuk, a demokrácia azt jelenti, amikor olyan eredmény jön ki a választáson, amit te akarsz.”
Nem!
A demokráciában a király tv objejtív
Nem tiltják ki az ellenzéki újságírókat a parlamentből
A CEUt nem üldözik el, és hoznak heyette komcsi egyetemet a fideszkomcsi rendszerbe
17 - A demokráciában a többség akarata érvényesül, akkor is, ha te ezt nem tudod elfogadni.
18 - Milyen társkeresős kérdést írtam én ki? :D
Súlyos az állapotod :D
“ 17 - A demokráciában a többség akarata érvényesül, akkor is, ha te ezt nem tudod elfogadni”
Akkor ha a fékek működnek! Egy normális törvényben egy “király” max 2 ciklusig maradhat király…
Obama is 2x4 évig volt király, de ő emelt fővel le tudott mondani…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!