Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a hatalmas infláció fő oka?

Mi a hatalmas infláció fő oka?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:

89

Na mizujs? Mikor idézed a gyűlölködő momdataim?

2023. jan. 5. 09:10
 92/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom idézni őket, mert úgy látom teljes mértékben az igazat mondtad. Sok olyan két és fél pöttyös hozzászóló van és volt ezen a fórumon, akiket, ha engem bunkónak, akkor őket anyjuk szégyenének tartanál, de te nem tartozol közéjük. Legalábbis szűrópróbaszeráen ránéztem néhány régebbi topikra és semmi. Valószínűleg ha találnék is valamit, az vagy nagyon régi lenne, de inkább a mostanihoz lenne hasonló, hogy provokálásra válaszoltál, de az nem gyűlölködés.

Figyelj, bocsánatot kérek, a felvetéseidre ahogy időm engedi érdemben válaszolok majd, sajnos összetévesztettelek/összemostalak olyan két és fél pöttyös válaszolókkal, akik nagyon régóta nem csinálnak mást, csak Gyurcsányoznak, Sorosoznak, migránsoznak, kettős mércével élnek, tényszerűen dezinformálnak és hasonlók.

2023. jan. 5. 10:21
 93/93 anonim ***** válasza:

92

Semmi probléma, felejtsük el.

2023. jan. 5. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!