Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nem nettó hazaárulás?

Ez nem nettó hazaárulás?

Figyelt kérdés

Gyurcsány és bandája feketeöves hazaárulók. Ezt már megszoktuk, tudjuk. Most épp Amerikai pénzekből fizették a tanárokat, erre szembe mennek velük? Mi ez ha nem hazaárulás és hatalom éhesség. Meddig teheti még meg ezt a baloldal?

[link]

2022. dec. 30. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szereted a krumplit kérdező?
2022. dec. 30. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

“ Csakhogy a baloldalt elkezdte tolni Amerika és Brüsszel. ”

Savanyú a szőlő? Pu/in meg titeket tol nem?

2 éve a Fidesz nem a szőkének lefetyelt, még a Fideszes szavazók is úgy likeolták a fidesz kommunikációs oldalát akkor ők is “egy vérből valók vagyunk”oztak

Vagy neked csak akkor jó Amerika mikor veletek van?

2022. dec. 30. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te vagy troll vagy, vagy teljesen hülye...
2022. dec. 30. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Az a hazaárulás, hogy a fidesz nem a magyarokért áll ki, hanem a multikert.

Hogy nem a magyar termőföldet aknázza ki, hanem inkább szetmérgezi azt kínai akummlator gyárral.

Jelenleg mo mindenven 100%ban importra szorul... nulla az önellàtasa élelmiszerben.

ez egy valaha volt mezőgazdasagi hatalomtól szegyen és gyalázat.

2022. dec. 30. 21:47
 15/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Jelenltkezhetsz a pártkasszánál, megvolt a napi fizetett kérdés. Két szem krumpli héja a fizetséged!
2022. dec. 30. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Édesanyámra emlékeztetsz. Amíg együtt éltem velük én voltam az egyik oka a gondjainak. A történet azután sem ért véget, hogy elköltöztem.
2022. dec. 31. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!