Egy ilyen ellenzékit lehet nyugodtan fideszesnek nevezni?
Vitatkoztam egy ellenzéki szavazóval. Nem dicsértem a fideszt, csak kicsit árnyalni próbáltam az ő aktuális kritikáját a fideszről. Ezenkívül azt is hozzátettem, hogy az ellenzékkel kapcsolatban nem szokott ilyen kritikus lenni. Erre ő engem lefideszesezett. Aztán mondtam, hogy itt valójában ő a fideszes, hisz pont ugyanúgy gondolkodik, ahogy egy fideszes: amit a saját pártja csinál, az sose érdemel kritikát, amit az ellenfél pártja csinál, az mindig kritikát érdemel.
Igazam volt?
Szívtál valamit?
Lehet segítene...
Nyilván bármelyik oldali ember a saját oldalával elnézőbb és képes túlértékelni annak teljesítményét, a másik oldalival meg pont fordítva, nincs ezen semmi csodálkoznivaló.
Értelemszerűen csinált jó dolgokat is a fidesz, de összességében nézve a dolgokat, 12 év 2/3-os gyakorlatilag teljhatalom után nem ott kellene tartania az országnak, ahol most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!