Fideszesek! Mit gondoltok a testi fenyítésről?
Nem vagyok fideszes, de azért írok.
Bizonyos esetekben igen, bizonyos esetekben nem. Mikor igen? Hát ha az adott bűnöző tényleg extrém bűnös, mondjuk egy drogbáró/emberrabló strici, tehát egy igazi maffiózó. Akár akkor is, ha valaki mondjuk halálra késelt valakit az utcán, vagy megerőszakolt egy nőt (egy buszon seggre pacsi nem tartozik ide, hanem erőszakos aktus). De alapvetően az első példában szereplőt sokkal jobban meg kéne verni, mert az ő maffiabirodalma miatt rengeteg ember szenvedett, nem egy áldozata van. (Tegyük fel, az utóbbi két esetben egy-egy áldozat van). A halálra késelés még súlyosabb is mint az erőszakos aktus, mert a halott ember biztosan nem gyógyul meg, a másiknak meg jó esetben van rá lehetősége, hogy a múlton továbblépjen. Esetleg ha olyan embert elkapnak, akiből kell információ, viszont nyilván az a jó, ha tutira tudják, hogy bűnös, csak hallgat. Persze ezt se akkor, ha a random drogos suhancnak kéne beismernie, hogy füvezett a házibuliban, hanem ha maffia lebuktatásához kell infó.
Viszont alapjáraton nem. Mi értelme van neki? Ugye elkapták az illetőt, tehát megszökni nem fog. Meg kéne büntetni? Ha börtönbe kerül, akkor az önmagában hatalmas büntetés, tehát büntetés az pipa. Akkor ha se nem fog megszökni, és ígyis meg úgyis kap büntetést, akkor miért kéne pluszban verni is?
Viszont politikai foglyokat miért kell kínozni? Mit akarnak ezzel? Hogy vallomást tegyen? Vagy csak azért kínozzák őket, mert mért ne kínozzák, ha már ellenük van? Ezt mélységesen elítélem. Hogyha valaki úgy lenne politikai fogoly, hogy mondjuk tönkretett egy országot a saját haszna érdekében, mint a fidesz, akkor oké, sőt, kéne is. De ha valahol a kormány elkap egy ellenzékit, az nagyon aljas dolog. Meg miért is kéne kínozni? Úgyis elkapták nem? Akkor nem mindegy? Információ kell belőle?
Ilyen alapon szüntessük meg a börtönöket, mert előfordulhat, hogy valakit ártatlanul lesittelnek.
Fura ellenzéki logika.
Érdekes én eddig csak MZP-től meg Szarvas Koppánytól olvastam lámpavasakól, meg valami liberális csajtól botmixerről.
Hm...Erősen szelektív a T.Kérdező felfogóképessége. Vagy erősen korlátolt, mint általában az ellenzéké.
Ki az a Szarvas Koppány? Meg milyen liberál botmixeres? Eskü, engem az ellenzék nem érdekel, nem nagyon szoktam követni őket. Mit kövessek rajtuk, ha nincsenek hatalmon?
16 Azért tudod kik a fideszesek. Ha a többit nem ismered, honnan tudod, hogy fideszesek írtak kommenteket?
Ha ennyire szűk látókörű vagy és nem érdekel az ellenzék, akkor a csúnya rossz és gonosz fidesz helyett kire szavazol?
Nagy baj, hogy ennyire tájékozatlan vagy.
Nem szoktam szavazni, mert nem tudok kire.
18 A tudatlanságodtól csak még durvább a kettős mércéd.
Nem zavar, hogy az ellenzék komplett csoportokat fenyeget fizikai erőszakkal?
Hát hogy akarsz te bárki mellett kiállni?
Hát milyen ember vagy te?
Most komolyan, egy félautoriter, lassan 13 éve teljhatalommal uralkodó, kormánypárti közösség retteg valami ellenzéknek nevezett valamitől? Meg most az a baj, hogy nem követem az ellenzéket? Minthogy örülnél, hogy nem vagyok az ellenzék szavazója, de nem, hanem sértegeted az embert. Komolyan nem értem a logikádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!