Milyen ötleted van, hogy lehetne visszaszorítani az inflációt?
Ne költsünk, ne költsünk, könnyű azt mondani! De ha van egy csomó pénzünk ebben a csődközeli diktatúrában, akkor mit csináljunk vele? Kaptam 13.havit is, tüzeljem el? Mennek csődbe a cégek, aztán dobálják a lóvét a dolgozóknak.
Tudom, tudom, majd meg lesz ennek a böjtje, majd megfizetünk még ezért, blablabla.
Arsapkak azonnali kivezetese, 13. Havi nyugdij vissza vonasa, osszes csalad tamogatasnak nevezett ingyen penz vissza vonasa, szja mentessegek visszavetele, az unioval valo azonnali megegyezes barmit kernek (nagyon kell a deviza), orosz gazszerzodesbe is bele neznek de mivel pontos adatot senki se tud itt nem tudni mi van de nagyon gyanus h a gaz es olaj ar is tavalyi szinten van megis 3xos az uj koltsegvetesbe irt energia kiadas. Minden egyes eletjaradekot leallitanek sportoloktol expolitikusok stb.
Tehat mielobb erositenem a forintot a kulker hiany csokkentesevel es deviza szerzessel, a feleslegesen kiszort penzeket azonnal leallitanam, es a piacot megnyugtatnam h nem tervezek uj kommhnizmust bevezetni.
Lehetne meg reszletezni hogy honnan vonhat el penzt az allam, de a lenyeg h ugy nem lehet megallitani az inflaciot hogy minden penzt szorunk az emberekre, mert a piaci szereplok latjak ezt es meg a szuksegesnel is tobbet emelnek mert latjak van vevo valamint felnek h legkozelebb ok kerulnek vago hidra (mint pl legutobb a gyogyezergyartok).
További áremelelések,talán csökkenthetik.
Így tovább.!
- Ársapka megszüntetése
- Elvenni a 13. havi nyugdíjat. Egy év 12 hónapból áll, nem 13-ból.
- CSOK, Babaváró, és egyéb más pénzéből élősködést lehetővé tevő ingyenpénzeket azonnal megszüntetni
- SZJA mentességek megszüntetése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!