Ellenzéki embertársaim, mondanátok kérlek három pozitív tulajdonságot, Orbán Viktor politikai munkájával kapcsolatban, az elmúlt tíz évből?
Bár tudom, hogy sok a szomorú politikai harc körülöttünk... Azt gondolom, hogy semmi sem fekete-fehér az életben. És, hogy képesek a magyar emberek egymásról pozitívakat is mondani, még ha két különböző pártot támogat is az a két személy.
Én hiszek az emberiségben, és abban, hogy tudtok objektívan, pozitív véleményeket is mondani a miniszterelnökünkről is.
Cigi kitiltas kocsmakbol buszmegallokbol, benzinarstopp kivezetese, rezsicsokkentes reszbeni kivezetese, rendorokre testkamera, es biztos van meg jopar de semmilyen intezkedesuk nem tudja helyre hozni ami kart a magyar tarsadalomnak es jogallamnak okoztak. Evtizedekkel vetettek vissza az orszagot a hatalomhoz valo beteges ragaszkodasuk miatt, ezt tulzas nelkul allitom. Gyurcsanyek is szarul kormanyoztak de legalabb nem konzervaltak a hatalmukat, es nem mindent a sajat klienturajuk kiepitesenek rendeltek ala.
Lenyegeben visszavezettek az orszagot egy parlamenti demokraciabol egy autokrata rendszerbe es 2-3 eve a gazdasagot is tonkre teszik (ami 18 elott annyira nem volt jellemzo de lenyegeben nehez lenne rosszabbul csinalni a dolgokat mint most).
"Azt gondolom, hogy semmi sem fekete-fehér az életben"
Tehát ha egy ember tömegmészárlásba kezd és megöl 50 embert, akkor abban a pozitív dolgot kellene meglátni? Mivel kb. ilyen szintű a kérdésed.
Az SZJA mentesség a 25 év alattiaknak, az nekem is eszembejut időnként, az előremutató.
Meg a Cigi kitiltás helyekről, bár nem egy népszerű lépés a dohányosok számára... de egészség meg tiszta levegő szempontjából hasznos intézkedés volt.
"Itt nem a sárdobálás meg a vádaskodás a cél."
Ha neked ez jött le a kommentben, akkor itt a te fejedben vannak gondok.
Gyerünk, akkro mondd meg, hogy a tömegmészárlásban mi a jó, és akkor beszélhetünk arról, hogy mi jót tett a fdiesz.
"Az SZJA mentesség a 25 év alattiaknak"
Tehát ami inflációt növelte és a munkahelyeken konfliktust szült az jó.
Értem, jah, hát így akkor az árstop is nagyon jó. Igaz csak hiány lett mindenből és nőtt az infláció, de kb. ugyanaz a hatása a kettőnek.
"egészség meg tiszta levegő szempontjából hasznos intézkedés volt"
Azt ugye tudod, hogy ha nem az arcodba fújják a cigifüstöt, hanem 12 méterrel arrébb cigiznek, akkor nem lesz tisztább a levegő?
Ennek akkor lenne értelme, ha a környezetedből lenne tiltva, ami sosem lépnének meg.
Mindkét esetben ugyanúgy ugyanazt az adott település levegőjét szennyezik, amit beszív.
Az a helyzet, hogy minden "jó" fideszes intézkedésnek, valójában ha objektíven akarod értékelni, akkor kb. 10 negatív szempontja van, ami miatt nem jó intézkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!