Miért van az, hogy Magyarországon az egyik legdrágábbak az élelmiszerek, legmagasabbak az adók, mégis Európában az egyik legalacsonyabb nettó medián átlagkereset ebben az országban van?
"Több évtized kell ahhoz, h egy ország nagyot fejlődjön."
És mégis mennyi? Értem én hogy lehetett elmúlt nyolc évezni, de már elmúlt 12 év is. Mennyi is kellene? Gengszterváltás óta eltelt több évtized, hol a fejlődés? Vagy majd 2123-ban is azt hallgatjuk, hogy a baloldal annyira elrontott mindent hogy azt 100 év alatt sem lehetett megjavítani? :D
Nem mellesleg a több évtized alatt elhúzott tőlünk a nyugat, lelépett minket Szlovákia, Románia, és ott tartunk, hogy Bulgáriával versenyzünk... :D
Ne viccelj, utolsó, minden felmérés ezt igazolja, hogy Kelet-Európában sokkal magasabb a saját ingatlannal rendelkezők aránya, ne bagatellizáld ezt azzal el, h biztos csak a szüleihez jelenti be magát valaki.
Köszönöm, nem szeretnék életem végéig albérletezni .
A saját ház kényszer ??? Számomra áldás.
Szeretnél idős korodra otthonba menni ? Én köszönöm, nem.
Normális kinti nyugdij ? Na és kinek ? Az echte angolnak, németnek biztos, a többieknek nem. Mert napi szinten olvasom pl. a Németországban dolgozók panaszait, h milyen alacsony nyugdijat kapnak (kapnának) még 10-15 ott ledolgozott év után is ,amiből biztos ,h nem jönnének ki nyugdijasként kinti albérletárak mellett. Feltételezem, h ők haza is fognak költözni idősebb korukra. Vesznek egy szép lakást Magyarországon és jobban kijönnek majd a német nuygdijból itthon.
“Rokonom tanár. A 8 év baloldali kormány alatt 30 év után keresett 60.000 ft-ot, aztán 90.000 ft-ot.
Most aki 5 -10 éve a pályán van, már 200 körül/felett keres , 30 év után meg még jobban.”
🤡🤡🤡🤡
Nem akarod ideírni a Mátyás király korabeli fizetéseket?
(Amúgy azt is számold össze, Feri idejében mennyibe került hogy a bevásárlószekeret fullra tölsd, és ma mennyi!!!!
31, szerinted 30 év alatt már ki kellett volna jönni a sz-rból. Én meg erre mondtam, h a nyugat-európai gazdag országok, akik 500 éve is kőgazdagok voltak, és egész kontinenseket gyarmatositottak és zsigereltek ki, ők se tudtak kijönni abból , h megszűnjön náluk az életre szóló albérletezés, felújitsák a lepukkant lakásállományukat és megszűnjön náluk a mélyszegénység és a hajléktalanság.
Ők 500 év fórral velünk szemben hogyhogy nem tudták még megoldani ?
Minden nap leirjátok, hogy elhúzott Szlovákia és Románia. Én ezt a valóságban nem tapasztalom, mikor ott járok.
A GDP egyetlen szám, ami az aktuális jövedelmekre, termelékenységre vonatkozik, de nem méri pl. hogy egy ország mennyi tőkét halmoz fel, hogy a megtermelt tőke elvesződik -e vagy felhalmozódik az adott országban.
A szlovákok földet, dolgozó magyar embereket, várakat, fővárost, nagyvárost, himnuszt, cimert kaptak tőlünk.
A románok szintén földet, dolgozó magyar embereket, városokat, várakat, uralkodókat kaptak tőlünk, övék lettek a legértékesebb területeink, erdeink.
Csodáld nyugodtan őket, milyen fantasztikusak. Én meg a kapzsiságukon szoktam sirni.
"ne bagatellizáld ezt azzal el, h biztos csak a szüleihez jelenti be magát valaki."
Végül is ha számodra a statisztikák tudatos hamisítása "elbagatellizálás" akkor nincs miről beszélnünk Fidesznyik.
Nyilván a hozzád hasonló prolinak aki beéri azzal, hogy éhen döglik a panelban, nem lehet megmagyarázni, hogy a világ nem az amit az M1-en mutatnak belőle :D
20 éve nem kapcsoltam be az MTV-t, sőt tévét sem nézek. De vigécckedj csak.
TÖbbdiplomás mérnök vagyok, köszönöm.
Apropó : Angliában hogyhogy csak proli alja fizikai melót adnak a magyaroknak ? A diplomásaink miért nem kaphatnak ott jól fizetű, megbecsült irodai, szellemi munkát ?
Talán mert csak az alja munkára kellenek nekik a kelet-európaiak ? Aztán vagy megdöglenek nyugdijasként kint egy lepukkant, 100 éve fel nem újitott albérletben , ahol nyolcan laknak együtt vagy kénytelenek lesznek idős korukra visszajönni Magyarországra.
"TÖbbdiplomás mérnök vagyok, köszönöm."
Nincs több kérdésem, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!