Karácsony Gergely jól teljesít polgármesterként mégsem akarják kormányfőnek az emberek. Miért van ez?
"Közvéleménykutatások szerint a Budapestiek többsége elégedett az eddigi munkájával."
Maximum a biciklisek.
"Én ilyet még nem láttam, max olyat, hogy jobb híján sokan megint rá szavaznának."
Rá szavaztam, de soha többet!
"Csak azért szavaznak rá a pesti libsik, hogy nehogy fideszes legyen helyette, még akkor se, ha azzal sokkal jobban járnának."
Vicces a fideszkomcsik mentalitása, miközben a Fidesznek még csak jelöltje sincs.
12: van 2 rossz hírem:
1.: "méhlegelők" már Tarlós idejében is voltak
2.: a legtöbb "méhlegelő" a fideszes xii. kerületben vannak és ők büszkék is erre.
Bocs, de a cikked századvégre hivatkozik, ahol random számgenerátorral kutatnak. És náluk Tarlós 20%-ot rávert Karácsonyra a választáson.
Szóval minimum itt is ilyen különbséggel érdemes számolni, vagyis a cikkben szereplő adat közelebb áll a valósághoz, ha 58%-ot mondunk, ami tényleg reális.
"Amit például Karácsony méhlegelőnek nevez azt vidéken a tökig érő gaznak hívjuk."
Mert ti ott vidéken még nem jöttetek rá, hogy hogyan lehet a tökig érő gazból pénzt csinálni. Ezért nézitek és nevezitek még mindig a tökig érő gazt tökig érő gaznak, és nem valami másnak, ami eladhatóbb.
Jelenleg be van töltve a bohóc munkakör a Fővárosi Nagycirkuszban, - nincs szüksége már a fővárosnak sem bohócokra, nemhogy az országgyűlésnek!
Emberünk egy kártevő - gyakorlatilag! Mehetne már tovább egy olyan helyre, ahol nem okoz ilyen látványos károkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!